Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Český kráľ plastík medzi spevákmi?! Priznal TIETO zákroky
Zdielať na

Český kráľ plastík medzi spevákmi?! Priznal TIETO zákroky

Zdroj: Instagram/MM

Ak by bola medzi českými spevákmi súťaž o najdokonalejšie mužské telo, mala by takmer istého víťaza. Bývalý telocvikár skutočne nerobí hanbu svojmu pôvodnému zameraniu a aj vo veku 58 rokov si spevák Martin Maxa stále drží perfektnú fyzičky. Horšie to je s tvárou, aspoň tak to vidí on.

Spevák Martin Maxa sa so starnutím nevysporiadal úplne bez problémov. Pravidelným cvičením si síce dokázal udržať perfektné telo, no na tvár nepomohlo nič. Martin jednoducho ostarol, ako všetci.

Od istej doby si ale fanúšikovia mohli všimnúť zmenu. Martinovi sa zrazu zázračne "vyžehlila" pleť. Samozrejme, o žiadny zázrak nejde, píše portál idnes.cz.

Pripomeňte si jeden z najväčších hitov Martina Maxu:

Martin Maxa sa zveril do rúk odborníkom a vôbec sa tým netají. "Žijeme v dobe, keď je možné svoj exteriér vylepšovať. Ja som práve typ takého estéta. Jedného dňa, keď som dával dcére pusu na dobrú noc, mi povedala ‚ocinko, tebe padá tvár‘. Dospel som teda k záveru, že som prehral súboj s gravitáciou a je nutné to padajúce prišiť niekam naspäť," opísal spevák moment, keď sa rozhodol pre facelifting.

Martin stále skladá nové piesne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Malá ukázka z nového klipu..? #martinmaxa #singer #painter #actor

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Maxa (@martinmaxa.zpevak),

To ale nebola jeho prvá plastická operácia. Podstúpil aj chirurgickú úpravu viečok. Nevidí na tom vôbec nič zvláštne, naopak, zdá sa mu zvláštne, ak sa nad tým ešte niekto pozastavuje. "Mám pocit, že keď o seba človek takto dbá, tak musí byť zákonite márnivý alebo narcis. Pritom je to rovnaký typ estetickej úpravy, ako keď si dá niekto spraviť zuby," prirovnal Maxa plastickú chirurgiu k zubarine. Obzvlášť odsudzujúco pozerajú podľa neho ľudia na prípad, ak estetickú úpravu podstúpi muž. "Ja s tým problém nemám. Idem s dobou a myslím, že časom si na to zvykne aj zaprdené Česko," vyjadril nádej Maxa. Podobne by to mohol aplikovať aj na Slovensko.

Súvisiace články

Najčítanejšie