Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kandráčovci prišli s jedinečným počinom! TAKTO vyzerá ich nový klip v časoch karantény!
Zdielať na

Kandráčovci prišli s jedinečným počinom! TAKTO vyzerá ich nový klip v časoch karantény!

Archívna reportáž

Hoci sa im totálne stopli príjmy, umelci nezaháľajú ani v čase karantény. Isteže, nemôžu svoje umenie ukázať na pódiu pred stovkami fanúšikov, no ukázať sa môžu. A rovno pred publikom, aké by sa na žiadny štadión nezmestilo.

Ondrej Kandráč s manželkou Erikou pustili minulý týždeň do sveta klip k piesni Ťažké časy ľudí spájajú. Hoci ho nakrútili "len" vo vlastnej obývačke, už ťahá na 90 tisíc zhliadnutí. Toľko fanúšikov ešte na žiadnom koncerte nemali. Rovno to teda skúsili aj s celou kapelou.

Kapela Kandráčovci priniesla svojim fanúšikom nový klip k piesni z ich ostatného albumu Do rána hraj. Silná pieseň si rozhodne zaslúžila klip, ako to ale spraviť, keď sa ľudia nemajú stretávať? V tejto dobe žiadny problém.

Pozrite si nový klip k piesni Na horách:

Páni z kapely jednoducho vytiahli mobilné telefóny a každý zvlášť sa nakrútili vo svojich domácnostiach. "Veľká Noc bola vždy o nádeji. Veríme, že rovnaké pocity radosti vo Vás vyvolá aj naša skladba Na horách. Nahrali sme ju v našich domovoch. Veríme, že spríjemní chvíle u Vás doma. Užite si ju, ale hlavne zostaňte zdraví," uviedli svoju novú pieseň v statuse na Facebooku.

Ak by sa niekomu zdalo, že klip nakrútený na mobil je málo dôstojný na taký hlboký hymnus, akým pieseň Na horách je, zmení názor ihneď, ako si ho pozrie a skladbu vypočuje. "Zimomriavky, nádhera," komentoval pod klipom jeden z fanúšikov. "Slzy v očiach, nádherné," pridala ďalšia. "Krásna pieseň, všetka česť, malo by ju počuť celé naše Slovensko," myslí si iná fanúšička kapely.

Jedna z obdivovateliek Kandráčovcov poňala chválu rovno ako básničku: "Postoj chvíľku, zastav sa čas, vypočuj si pesničku, ktorú pre nás zaspievali Kandráčovci zas. Veľmi ste nás potešili, v Bielu sobotu čas tak spríjemnili". Niektorí označili skladbu Na horách za najkrajšiu z albumu. Nepochybne je to na vkuse každého, isté je ale to, že táto skladba spôsobí zimomriavky azda každému.

Súvisiace články

Najčítanejšie