Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Toľko lásky v ťažkých časoch! Ondrej Kandráč nahral s manželkou duet so silným odkazom
Zdielať na

Toľko lásky v ťažkých časoch! Ondrej Kandráč nahral s manželkou duet so silným odkazom

Archívna reportáž

Nenadarmo je Ondrej Kandráč jedným z najobľúbenejších slovenských spevákov. Jeho piesne sa skutočne dokážu dotknúť sŕdc a fanúšikovia mu veria každé odspievané slovo. Keď sa pred mikrofón postaví s milovanou manželkou, je jasné, že v tom bude obrovská sila.

Rodinke Kandráčovcov nie je aktuálna situácia ľahostajná. Dokázali to už piesňou "Ostaňme doma", ktorú nahral len tak, pre radosť fanúšikov a všetkých v nútenej karanténe. Vtedy mu robili garde deti, teraz zapojil manželku Eriku.

Erika Kandráčová sa aktuálne pripravuje na veľkú úlohu - už onedlho sa z nej stane "trojmama". K Emke a Ondríkovi pribudne začiatkom leta súrodenec.

Vypočujte si krásnu novú pieseň Ťažké časy ľudí spájajú:

Aj po takmer 12 rokoch od svadby sú Kandráčovci stále zamilovaní a vidno to aj v najnovšej piesni, ktorú len v piatok zavesili na internet.  "Buď mi zorou, nocou hviezdy padajú. Ťažké časy ľudí spájajú," spieva sa v refréne clivej, no zároveň silnej piesne manželov Kandráčovcov. Láskavý pohľad Ondreja na jeho manželku v očakávaní dodáva piesni ešte väčšiu moc. "Táto skladba je venovaná všetkým, ktorí to v živote nevzdali," stojí v popise pod klipom.

Novinka z Ondrejovej dielne vznikla na motívy starej srbskej piesne Pukni zoro. So scénou pre klip si ťažkú hlavu nerobili. Kde inde by mohla v čase karantény vzniknúť, ak nie priamo v obývačke Kandráčovcov. "Nahrali sme ju u nás doma a veríme, že spríjemní chvíle, ktoré prežívate so svojimi najbližšími," odkázali Erika a Ondrej svojim fanúšikom.

Súvisiace články

Najčítanejšie