Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Mega prekvapenie! Miro Jaroš pripravil pre deti TOTO lákadlo!
Zdielať na

Mega prekvapenie! Miro Jaroš pripravil pre deti TOTO lákadlo!

Archívna reportáž

Už to bude mesiac, čo sa život na Slovensku zmenil. Život ustal, všetci nosia povinne rúška a mnohí prestali chodiť von, niektorí v strachu z domu ani päty nevystrčia. Koronakríza je obrovskou skúškou pre psychiku. Práve preto mnohí umelci prichádzajú s online koncertmi.

Hoci sú to najmä umelci, ktorí totálne prišli o zárobok, nakoľko sa zastavili nielen koncerty a predstavenia, ale aj celá produkcia, práve oni ukazujú veľké srdce. Lucie Bílá, Miro Žbirka, Majk Spirit či Peter Nagy vystúpili online úplne zadarmo, Rytmus si Marián Čekovský za symbolický poplatok. Tentokrát sa dočkajú deti.

Online koncert totiž chystá jeden z najobľúbenejších detských hitmakerov, Miro Jaroš. To bude skvelé prekvapenie nielen pre deti, ale aj ich rodičov, ktorí získajú chvíľu pre seba.

Miro svoje noviny pravidelne predstavuje aj v TV JOJ:

Miro Jaroš je na Instagrame veľmi aktívny, v časoch karantény často pridáva povzbudivé slová. "Buďme vďační, že sa môžeme zastaviť, myslieť s láskou na starých, slabých, ohrozených. Hodnotu vecí chápeme, keď nám chýbajú. Vírus, ktorý nám berie možnosť objať druhého, prišiel, aby nás zachránil. A neodíde, kým to nepochopíme," pridal aj zamyslenie talianskeho básnika Andreu Melisa Parolaio.

Miro ale nezabúda ani na najmenších, svojich najväčších fanúšikov. Už tri týždne im číta každý pracovný deň o 19:30 rozprávku na Youtube. To najlepšie ale príde na veľkonočnú nedeľu, 12. apríla. O 17:00 by mali rodičia nastaviť Mirov kanál na  Youtube, lebo deti dostanú naživo nádielku jeho najväčších hitov.

Súvisiace články

Najčítanejšie