Polojasno
18°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Krásna správa! Hviezda z Harryho Pottera čaká bábätko!
Zdielať na

Krásna správa! Hviezda z Harryho Pottera čaká bábätko!

Archívna reportáž

Akoby to bolo včera, čo kníhkupectvá zaplavili knihy o malom čarodejníkovi. Okamžite sa stali bestsellermi a to ešte neboli ani sfilmované. Nečudo, že z hlavných predstaviteľov hranej verzie o Harrym Potterovi boli cez noc super hviezdy. To je už ale veľmi dávno, z detí sú dnes zrelí dospelí.

Prvý diel knihy o čarodejníckom študentovi vyšiel v roku 1997, na film si museli fanúšikovia Harryho Pottera počkať až do roku 2001. Traja hlavní predstavitelia boli vtedy vo veku zhruba šiestakov. O desať rokov neskôr padla posledná klapka a už dávno neboli deti.

Predstaviteľ Rona Weasleyho, britský herec Rupert Grint, nielenže už dávno nie je dieťa, ale práve jedno s priateľkou čakajú, píše portál Mirror.

​Rupert Grint má 31 rokov, jeho priateľka, britská herečka Georgia Groome o tri menej. Ideálny vek na založenie rodiny, povedali si zrejme a niekedy v lete sa im to splní.

​Predstaviteľ Rona Weasleyho tvorí s Georgiou pár už 9 rokov. Ani jeden nie je aktívny na sociálnych sieťach, oznámenie o radostnej udalosti prišlo od ich oficiálneho zástupcu. "Rupert Grint a Georgia Groome s nadšením oznamujú, že čakajú bábätko a radi by v tomto čase požiadali o rešpektovanie súkromia," tak znie strohá správa nepochybne šťastných nastávajúcich rodičov. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie