Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rakovina v treťom štádiu! Hviezda z Harryho Pottera ju tajila rok a pol!
Zdielať na

Rakovina v treťom štádiu! Hviezda z Harryho Pottera ju tajila rok a pol!

Archívna reportáž

Choroba si nevyberá, presvedčili sa o tom už mnohé hviezdy. Smutné priznanie tentokrát spravila britská herečka Julie Walters, ktorej sa túto krutú chorobu podarilo tajiť rok a pol.

Britská herečka Julie Walters účinkovala vo všetkých častiach preslávenej ságy o detskom čarodejníkovi Harrym Potterovi. Síce nemala veľmi výraznú úlohu, no každý vie, o kom je reč, keď sa povie Molly Weaslyová.

Mamu jednej z hlavných postáv, hrdzavého Rona Weaslyho, totiž hrala práve 69-ročná Julie Walters.

Pozrite si najlepšie momenty s Julie Walters v čarodejníckej ságe:

Herečka zverejnila správu o boji so zákernou chorobou, ktorá zasiahla jej hrubé črevo, píše portál Daily Mail. Pre ňu samotnú bol verdikt lekárov o treťom štádiu rakoviny šokujúci, nič zvláštne totiž necítila. "Mala som nejaké príznaky, ale iné zase nie. Cítila som len veľmi ľahký diskomfort. Preto radšej choďte a nechajte sa vyšetriť," apeluje Julie na všetkých.

Absolvovala chemoterapiu a po operácii jej odobrali 30 centimetrov z čreva. Priznala, že to boli ťažké časy. "Nikdy nezabudnem na tú prvú konskú dávku, úplne sa mi triasli ruky. Mala som pocit, že tým zabíjam samú seba," spomína na liečbu Walters. Podstatné je, že to má za sebou a vyšetrenie potvrdilo, že Julie je opäť zdravá.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie