Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Šokujúca správa pre kráľovnú! Harry a Meghan drzo opovedali na jej zákaz!
Zdielať na

Šokujúca správa pre kráľovnú! Harry a Meghan drzo opovedali na jej zákaz!

Archívna reportáž

Ktovie, či by si to vojvodovia zo Sussexu, teda Harry a Meghan, nerozmysleli so svojím stiahnutím sa z kráľovskej rodiny, keby tušili, čo bude nasledovať. Tento krok nahneval mnohých Britov, no aj ich rodinu, na čele s kráľovnou Alžbetou II.

Ukázalo sa, že nahnevať kráľovnú sa skutočne neoplatí. Má totiž dosť veľkú moc na to, aby človeku následne znepríjemnila život. Harry a Meghan sa o tom presvedčili už dosť jasne.

Panovníčka odobrala Harrymu a Meghan titul "kráľovská výsosť", stopla im financie z verejných zdrojov a rozhodla, že ju už ďalej nebudú formálne reprezentovať.

Takto predostreli Harry a Meghan svetu presný termín, kedy sa od kráľovskej rodiny "oddelia":

Nič z toho ich zrejme v konečnom dôsledku až tak nezasiahlo, mali predsa vlastný plán žiť čo najnormálnejší život a zarábať si peniaze svojpomocne. Akurát, že ich biznis plán zahŕňal značku "sussex royal", ako sa volá aj ich web a Instagram. No aj to im kráľovná so svojou armádou právnikov prekazila, keď pred pár dňami vyhlásila, že slovo "royal" musí zmiznúť.

Tento príkaz síce Harry s Meghan rešpektujú a od 1. apríla sa skutočne definitívne oddelia od kráľovskej rodiny, vrátane vymazania slovka "royal", no evidentne ich to nahnevalo. Na svojom webe totiž v sobotu zverejnili oznam, ktorým dali kráľovnej jasne najavo, čo si zákaze myslia: "Hoci nemá monarchia ani vláda žiadnu právomoc nad používaním slova 'Royal', vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu nemajú v úmysle používať od jari 2020 značku 'Sussex Royal' ani samotné slovo 'Royal' nikde na svete". Inými slovami povedali, že kráľovná jednoducho slovo "royal" nevlastní, no oni to nebudú riešiť a prestanú ho používať aj tak.

Súvisiace články

Najčítanejšie