Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Meghan a Harry môžu na kráľovský biznis zabudnúť! ZÁKAZ priamo od kráľovnej!
Zdielať na

Meghan a Harry môžu na kráľovský biznis zabudnúť! ZÁKAZ priamo od kráľovnej!

Archívna reportáž

Po správe o “Megxite” zo začiatku tohto roka sa javilo, že si Meghan a Harry našli svoj smer a kráľovské výhody k úspešnému životu mimo paláca nepotrebujú. Celkom tak to ale nie je, lebo ťažiť chceli práve z toho "kráľovského", teda zo slova "royal".

Podnikavý párik si už dávnejšie založil úspešný instagamový profil, a neskôr aj vlastnú značku s názvom “Sussex Royal”. Predaj predmetov s touto značkou mal byť ich biznis plán.

Napriek množstvu podporovateľov, sú odídenci z kráľovskej rodiny stále tŕňom v oku širokej verejnosti a zdá sa, že aj samotnej Alžbety, kráľovnej matky. Tá sa rozhodla, že vnukovi jeho nový život mimo kráľovskej rodiny neuľahčí.

Termín si stanovili na koniec marca:

Podľa portálu Daily Mail sa rozhodla pritvrdiť a vnukovi a jeho manželke zakázala používať slovo “Royal” v názve ich značky. A to práve v čase, keď sa snažili získať ochrannú známku.

Pod touto hlavičkou plánovali ponúkať širokú paletu produktov od oblečenia, cez knihy až po charitatívne aktivity. Vybudovanie značky a založenie web stránky ich stalo nemalé peniaze, a tak nie je prekvapením, že napriek zákazu slovo “Royal” v názve značky ešte stále figuruje.  

Iste je už ale obom jasne, ze sa s týmto, v marketingu iste čarovným, slovíčkom budú musieť rozlúčiť. Ako už avizovali, stane sa tak čoskoro. "Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu nemajú v úmysle používať SussexRoyal' na žiadnom území po jari 2020," vyjadrila sa hovorkyňa páru. Podľa zdrojov blízkych Meghan, vojvodkyňa je veľmi schopná marketérka a tak sa zrejme svet čoskoro dozvie, aká značka túto stratu nahradí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie