Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
TOTO čo je! Jennifer Lopez naplno odhalila svoje 50-ročné telo!
Zdielať na

TOTO čo je! Jennifer Lopez naplno odhalila svoje 50-ročné telo!

Archívna reportáž

Dievčatko z Bronxu, dcéra rodičov prisťahovaných z Portorika, zrejme ani nesnívala, že raz bude hviezdou prvej kategórie. Jennifer Lopez predviedla neuveriteľnú mega šou začiatkom februára na Super Bowle, čo je v USA športová udalosť roka.

Skutočne ani jeden jediný človek by zrejme netipoval, že tá kráska bez jedinej vrásky, s telom bez jediného "faldíku", s pohybmi mladistvej športovkyne, má 50 rokov.

JLo bola trikrát vydatá a má dve deti, 11-ročné dvojičky Emmu a Maximiliana. Aktuálne je šťastne zadaná a zasnúbená s pomerne kontroverzným bývalým športovcom, 44-ročným Alexom Rodriguezom.

Pozrite si skvelé vystúpenie JLo a Shakiry na Super Bowle:

Nepochybne by si mohla vyberať aj medzi oveľa mladšími nápadníkmi, Jennifer totiž skutočne dokázala poraziť čas. Aktuálne pridala na svoj Instagram fotku, ktorou poprela vesmírne zákony.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Relaxed and recharged. ?

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo),

"Uvoľnená a nabitá", dodala JLo k fotke významne odhaľujúcej postavu skutočne neobyčajnej päťdesiatničky. Zrejme si práve bola zaplávať, čo by vysvetľovalo skromné biele bikiny. Tie sú ale najmenej podstatné. Jennifer totiž ukázala, že ak sa človek o seba stará, pravidelne športuje a iste aj upraví vhodne stravu, ani klimaktérium, teda prechod, nemusí zanechať na postave nežiadúce stopy. Ale objektívne, nepochybne jej k pohode a starostlivosti prispievajú aj milióny na konte.

Súvisiace články

Najčítanejšie