Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Priateľ Lucie Bílej mal nehodu na motorke! Do cesty mu vbehla srna!
Zdielať na

Priateľ Lucie Bílej mal nehodu na motorke! Do cesty mu vbehla srna!

Archívna reportáž

V susednom Česku sú považovaný za jeden z najzamilovanejších párov v šoubiznise. Lucie Bílá a Radek Filipi tvoria pár už tretí rok a neustále vyznania lásky na sociálnych sieťach svedčia o prekvitajúcom vzťahu. Nečudo, že Lucie na Veľký piatok zažila skutočne desivú chvíľu.

Ešte dopoludnia sa Lucie Bílá na Instagrame pochválila videjkom, podľa ktorého sa jej priateľ, 36-ročný Radek Filipi, práve vydával na cestu do nemocnice v Ústí nad Labem. Viezol rúška, kávu a anjelikov zdravotníkom na interné oddelenie. Bol to vlastnoručne vyrobený dar od Lucie Bílej.

No cesta evidentne nedopadla dobre. Krásne počasie využili na "prechádzku" aj zvieratá, jedno z nich vbehlo Radkovi pod kolesá jeho oceľového tátoša značky Harely Davidson. Motorku dostal od Lucky na Vianoce 2018.

Hoci sa Bílá s Radkom raz aj rozišla, napokon k sebe opäť našli cestu:

​Našťastie, nehoda sa zaobišla bez väčších zranení. Radek dokonca situáciu okomentoval s humorom: "Tak takto to dopadá, keď si k vám na motorku chce priskočiť srna". Lucie si iste hlboko vydýchla, že sa jej láske nič vážne nestalo. "Za ohromné šťastie považujem fakt, že mám silného muža, ktorý zrážku so srnou ustál, a až na pár modrín a motorky zrelej na servis, sa mi vrátil v poriadku domov," skonštatovala s vďakou osudu speváčka.

Radek je známy milovník motoriek, od Lucie už dostal druhú značky Harley Davidson. Cena jedného "pekelného" stroja sa pritom pohybuje okolo 20 tisíc eur. Azda práve aj pre kvalitu motorky, no zrejme najmä pre vodičské schopnosti dopadla "veľkonočná" nehoda Filipiho napokon dobre.

Súvisiace články

Najčítanejšie