Skoro jasno
21°
Bratislava
Sú spolu 26 rokov a stále rovnako zamilovaní! TAKÉTO vyznanie dojíma k slzám!
Zdielať na

Sú spolu 26 rokov a stále rovnako zamilovaní! TAKÉTO vyznanie dojíma k slzám!

Zdroj: Instagram/PB

Stráviť spolu 26 rokov je v súčasnosti už pomerne vzácny úkaz. O to nevídanejší, ak sa jedná o celebritný pár. Pierce Brosnan, alias James Bond, je ale zjavne dokonalý muž nielen na plátne. S manželkou Keely si aj po rokoch stále vyznávajú lásku.

Írsky herec Pierce Brosnan je síce ženatý už druhýkrát, v jeho prípade ale nejde o "prelietavosť". S prvou manželkou Cassandrou strávil 11 šťastných rokov, až kým mu ju v roku 1991 nevzala rakovina. Celú dekádu trvalo, kým si opäť trúfol ísť do vážneho vzťahu. A zjavne si vybral dobre, s Američankou Keely sú šťastní už 26 rokov.

Azda aj bolestná skúsenosť naučila 66-ročného Brosnana, čo je v živote skutočne dôležité. A tak, hoci fotky jeho manželky, ktorá vekom prirodzene zostarla a nabrala kilá, obleteli svet už stokrát a niektorí sa nemiestne pýtali, prečo nemá mladšiu a štíhlejšiu, on ani na sekundu o svojej láske nezapochyboval.

Pierce Brosnan bol pre mnohých najdokonalejším Bondom:

​Ako každý rok, aj teraz si s manželkou pripomenuli deň, keď sa pred 26 rokmi stretli v Mexiku na pláži. "Stále oslavuje deň, keď sme sa zoznámili," napísala stručne a jasne 56-ročná Keely Shaye Brosnan.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Still celebrating the day we met ...on a beach in Mexico. Happy 26th my love 4/8 (1994).

Príspevok, ktorý zdieľa Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan),

Pierce bol o niečo romantickejší a obsiahlejší. "Môj miláčik, anjel, srdiečko Keely, ďakujem ti, že si do môjho života priniesla toľko lásky a krásny, aj za to, že si spravila z týchto 26 rokov najväčšiu radosť v mojom živote. Šťastné výročie, moje hnedooké dievča," vyznal sa Pierce svojej milovanej žene. Mnohé fanúšičky iste dojal k slzám, nie všetci muži, žiaľ, dokážu sformulovať také krásne slová vďaka svojim partnerkám.

Súvisiace články

Najčítanejšie