Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
TOTO si Meghan iste nedá za klobúk! Totálne zosmiešnenie a označenie za zlatokopku!
Zdielať na

TOTO si Meghan iste nedá za klobúk! Totálne zosmiešnenie a označenie za zlatokopku!

Archívna reportáž

Meghan a Harry opustili bezpečné vody kráľovskej rodiny k 31. marcu tohto roku. Kráľovná Alžbeta II. z toho nebola ani trochu nadšená a dala im to pocítiť aj zákazom používať slovo "royal". To bolo dovtedy súčasťou ich značky, podľa vojvodstva, ktoré dostali - Sussex Royal. Museli teda vymyslieť niečo nové.

Meghan a Harry mali v pláne značku Sussex Royal speňažiť predajom rôznych suvenírov. Zároveň ale mala slúžiť aj na charitatívnu činnosť, aby bolo jasné, o kom je reč. Po kráľovninom zákaze preto prišli veľmi rýchlo s novým nápadom. Ich nová značka a zároveň názov nadácie bude Archewell.

V slove skombinovali meno svojho syna Archieho s antickým významom slova. Hoci to znie veľmi vznešene, našiel sa niekto, komu to zjavne nebolo "sväté".

Na túto pesničku sa pozrel každý, kto klikol na web archewellfoundation.com:

Skôr, ako si Meghan a Harry stihli zaregistrovať rovnomennú doménu na .com, tak spravil nejaký prefíkaný človek so zjavnými antipatiami k tomuto manželskému páru. Po zadaní do vyhľadávača archewellfoundation.com sa totiž neobjavila stránka hovoriaca o nadácii, ale skladba 42-ročného rapera Kanye Westa v spolupráci s hercom Jamiem Foxxom. To by ešte nebolo také zlé, ak by nešlo o pieseň Golddigger, teda Zlatokopka.

​Po pár hodinách bol web už nefunkčný, no zhliadnutia klipu narástli na slušný počet štvrť miliardy. Zrejme nešlo o náhodu, Meghan totiž aj vlastný otec a nevlastná sestra označujú za bažiacu po sláve a prosperite. Nie je však známe, kto za krutým žartom stojí.

​Na youtube sa pod klipom roztrhlo vrece s komentármi, ktoré za to "vtipálka" velebili a na Meghan nič pekné nepovedali. V každom prípade, Harry s manželkou si doménu naozaj zaregistrovali, akurát, že nie .com, ale archewellfoundation.org.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie