Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Príšerné tajomstvá Meghan! Jej sestra povedala natvrdo, ako využíva ľudí!
Zdielať na

Príšerné tajomstvá Meghan! Jej sestra povedala natvrdo, ako využíva ľudí!

Archívna reportáž

Keby Meghan vedela, že vstup do kráľovskej rodiny otvorí aj jej „Pandorinu skrinku“, možno by sa lepšie pripravila na to, čo ju čaká. Po škandalóznych obvineniach jej vlastného otca, teraz vyberá z Meghaninej skrine kostlivcov aj jej sestra Samantha.

Samantha Markle na Meghan prezradila, že celá jej televízna kariéra je postavená len na zneužívaní druhých a jej sebectve. To sú celkom ostré slová na krv svojej krvi, no Meghan sa vraj s nikým zo svojej rodiny, okrem vlastnej matky Dorii, nerozpráva.

Podľa Samanthy Markle (55) sa začala Meghan prejavovať najmä po tom, ako získala úlohu v seriály Suits. Pre DailyStar.co.uk uviedla, že bývalá vojvodkyňa sa začala cielene vyhýbať svojej rodine a kamarátom z jej „normálneho“ života, a svojich nových priateľov mala iba využívať k budovaniu svojej kariéry. Dôvodom mal byť údajne strach, že by od nej jej blízki žiadali jej zarobené peniaze.

Dva roky dozadu prehovoril o svojej dcére aj jej otec Thomas Markle:

„Na to, ako sa zmenila, nie je žiadne ospravedlnenie. Nikto jej nechcel zle, bolo to z jej strany čisto sebecké, a prišlo mi to, ako keď si veverica hrabe všetky oriešky pre seba do zimnej zásoby,“ opísala Samantha, ktorá je pre sklerózu multiplex odkázaná na vozíček, správanie svoje nevlastnej sestry Meghan. „Hneď, ako sa dala dokopy s Harrym, popretŕhala všetky spojenia s rodinou, pretože sa bála, že jej blízki budú od nej chcieť zdroje jej bohatstva, čo je nezmysel, nikdy od nej nikto z nás nič nežiadal.“

Meghanina sestra, Samantha Markle:

Twitter

​Samanthu, trápi najmä správanie sa Meghan k vlastnému otcovi Thomasovi Markleovi (75), ktorý je dnes v rizikovej skupine obyvateľstva kvôli koronavírusu, a ona sa mu údajne ani raz neozvala. „Môj otec si toto nezaslúžil, nikdy neprejavila vďaku za jeho starostlivosť a všetok úspech a slávu pripísala len na svoje konto, namiesto toho, aby za všetko bola vďačná práve jemu,“ tvrdí Samantha.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie