Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Slávnemu páru to nevyšlo ani na druhýkrát! ROZCHOD!
Zdielať na

Slávnemu páru to nevyšlo ani na druhýkrát! ROZCHOD!

Archívna reportáž

Láska niekedy dáva druhú šancu. Ak sú si dvaja súdení, niekedy musia prekonať aj veľkú krízu, dokonca aj rozchod, aby sa napokon predsa len spojili navždy. No herec Channing Tatum (39) a speváčka Jessie J (32) to nezvládli.

Channing aj Jessie priznali, že vzťah sa nepodarilo oživiť napriek ich snahe a nabité kalendáre im k idylke vôbec nepridávali. Dvojica sa prvýkrát rozišla už koncom minulého roka, no v januári 2020 sa dali opäť dokopy s nádejou, že ich láska pokorí všetky prekážky, ktoré rozchod zapríčinili. Podľa informácii portálu mirror.co.uk sa zdá, že ani tentokrát nevydalo.

Keď sa Channing Tatum v roku 2018 rozišiel so svojou prvou manželkou, Jennou Dewan (39), množstvo fanúšikov stratilo ilúzie o vzťahoch v showbiznise. Tvorili totiž harmonický pár dlhých deväť rokov. Z manželstva vzišlo dnes už 6-ročné dievčatko Everly. Mnohí fanúšikovia neboli nadšení ani z Chaningovej novej priateľky, anglickej speváčky Jessie J s ktorou sa dal dokopy ešte v tom istom roku, ako sa rozviedol so svojou manželkou Jennou.

Sexi herec zahviezdil vo filme Magic Mike ako striptér:

​Jessie J verejnosť neustále porovnávala s Jennou, keďže sa niekomu môžu zdať typovo podobné. V týchto nepríjemných dueloch to bola práve Jessie J. ktorá držala za kratší koniec. Údajne aj to bol jeden z dôvodov, prečo už Jessie ďalej nedokázala vo vzťahu zotrvať. V decembri 2019 pár ohlásil svoj prvý rozchod, no v januári 2020  si hrdličky opäť spoločne hrkútali. Podľa zdroja blízkeho Tatumovi sa „snažili aby im to fungovalo, ale objavovali stále tie isté problémy“. Avšak fanúšikov uistili, že sa majú naďalej veľmi radi, ale lepšie vychádzajú ako priatelia.

​Speváčka Jessie J je podľa mnohých Channingovej ex veľmi podobná:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Been deep cleaning my house all day. Just stopped to take this picture...

Príspevok, ktorý zdieľa J E S S I E . J (@jessiej),

Denník však uvádza, že v pozadí rozchodu mohol byť aj fakt, že fešný herec zabudol na speváčkine marcové narodeniny, a to mal byť údajne posledný klinec do rakvy tohto príbehu lásky. Avšak Channing dlho nesmútil, už dva dni po rozchode mal údajne aktívny profil na exkluzívnej súkromnej zoznamke. Pre zaujímavosť, herec zahviezdil aj vo filme Magic Mike, kde sa ujal úlohy striptéra, a nebola to tak úplne hraná postava. Channing svoju kariéru naozaj začínal ako striptér. A toto priznanie údajne svieti aj v profile na jeho zoznamke v znení: „Áno, kedysi som bol striptér, prepáčte.“

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie