Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Lucie Bílá rozdávala darčeky, za to pre ňu fanúšikovia urobili TOTO!
Zdielať na

Lucie Bílá rozdávala darčeky, za to pre ňu fanúšikovia urobili TOTO!

Archívna reportáž

Speváčka Lucie Bílá je známa svojim veľkým srdcom a empatiou, ktorou si získala množstvo fanúšikov a obdivovateľov na sociálnych sieťach. V čase koronakrízy sa jej dobrá duša a tiež pôvodné vzdelanie krajčírky, prejavilo šitím rúšok pre inštitúcie, kde je o tieto ochranné pomôcky núdza.

Svojich fanúšikov Lucie Bílá tiež motivuje k dobrým skutkom a k disciplíne v čase karantény. Jej posledná výzva viedla k výtvoru, ktorý spojil tisícky fanúšikov a zdobí jej profil na sociálnej sieti.

Pred pár dňami Lucie vyzvala svojich fanúšikov, ktorí si vedia ušiť vlastné rúško, aby tak urobili a fotku vo svojom výtvore jej poslali. Desať z nich by od speváčky získalo šperk v podobe krištáľového anjela. 

Lucie Bíla občas pripraví prekvapenie pre fanúšikov aj na svojich koncertoch:

"Veľmi rada by som urobila radosť všetkým krajčírkam, ktoré sedia pri svojich strojoch a šijú pre seba a svoje okolie rúška. Ak máte chuť si zasúťažiť, pošlite mi obrázok svojho ušitého rúška a ja vyberiem 10 z vás a pošlem krištáľového anjelika s náušnicami. Budem sa veľmi tešiť," písalo ešte pred piatimi dňami pod príspevkom na Luciinom Instagrame.

Avšak samotnú Lucii prekvapila obrovská odozva. Behom piatich dní prišlo speváčke cez päť tisíc fotografií fanúšikov s rúškami, a tak sa rozhodla venovať krištáľový darček až dvadsiatim šťastlivcom. Z fotiek vytvorila obrovské srdce a spolu s poďakovaním zanechala v príspevku pod fotkou aj emotívny odkaz.

"Hlavne ďakujem za more lásky, ktoré som si vďaka tomuto mohla uvedomiť. Ako si navzájom všetci pomáhajú, ako myslia aj na druhých, ako celé noci šijú desiatky rúšok pre nemocnice, susedov, celé svoje okolie. Ako nás všetkých situácia drží ďaleko od seba, a o to viac sme si teraz blízki," znejú slová vďaky pod príspevkom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie