Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rytmus zverejnil FOTKU so Sanelom ako ešte nikdy! Priznal aj TÚTO zásadnú zmenu!
Zdielať na

Rytmus zverejnil FOTKU so Sanelom ako ešte nikdy! Priznal aj TÚTO zásadnú zmenu!

Archívna reportáž

V živote Patrika Vrbovského sú podľa všetkého už "len" tri najdôležitejšie veci - rap, jeho manželka Jasmina a synček Sanel, v obrátenom poradí. Obvykle to tak býva, že s príchodom dieťaťa sa zmení aj človek, ktorý vždy tvrdil, že s ním deti nič nerobia a v jeho živote to rozdiel nespraví.

Rytmus rozhodne na prvý pohľad nikdy nepôsobil tak, aby ho ľudia do budúcnosti tipovali na vzorného manžela a skvelého otca. Naopak, možno sa prudérni jedinci obávali skôr toho, ako bude drsný a vulgárny raper neblaho vplývať na výchovu.

Viac vzdialení pravde už snáď ani byť nemohli. V tom momente, ako sa Patrik zamiloval do Jasminy, sa zrodil nový človek. Samá láska, romantika, vyznania.

Rytmus rozpráva o otcovstve skutočne chvályhodne:

​No to bolo nič oproti momentu, keď sa minulý rok koncom júla narodil Sanel. K titulu milujúci manžel si Rytmus razom pridal aj "dokonalý otec". Tak sa prezentuje, tak o otcovstve hovorí a tak to aj skutočne vyzerá. Jasmina to len a len potvrdzuje. Aj nová fotka, ktorú pridal na Instagram, má podobný výpovedný charakter. "Teším sa na našu spoločnú cestu životom. Som vďačný za tvoju školu, aj keď o tom ešte nevieš," napísal odkaz malému synčekovi.

No podstatná bola aj prvá polovica statusu pri fotke. Rytmus priznal, ako zásadne prehodnotil svoj prístup k domácim prácam. "Kedysi, keď som žil iba pre rap, tak som si kupoval servis a nemusel som pohnúť ani prstom. Myslel som si, že je to úplne ok. Asi aj je, pokiaľ nechceš ísť deckám príkladom. Sila je, že čoraz viac si uvedomujem pri mojom synovi, aby v tomto služobníctve nevyrastal a nebral to ako samozrejmosť, že sa všetko zaplatí," napísal Rytmus úprimne o svojej zmene a novom poznaní.

Rozhodne mu možno dať len a len za pravdu. Sanel sa síce narodil do bohatej a úspešnej rodiny, no ak má z neho vyrásť dobrý človek, musí poznať aj pokoru. A to už Rytmus, zdá sa, dočista pochopil.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie