Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Miro Žbirka je proste kráľ! Prišiel s jedinečným NÁPADOM!
Zdielať na

Miro Žbirka je proste kráľ! Prišiel s jedinečným NÁPADOM!

Archívna reportáž

Naša spevácka superhviezda, 67-ročný Miro Žbirka, už mnohokrát v živote dokázal, že má srdce na správnom mieste. Naposledy prednedávnom, keď bol jedným z prvých umelcov, ktorí sa odhodlali zadarmo potešiť ľudí v karanténe online koncertom.

Miro Žbirka bol po Lucii Bílej zrejme hneď druhým interpretom v rámci Česka a Slovenska, ktorý ponúkol svojim fanúšikom živý koncert z vlastnej obývačky. Ešte predtým ich dokonca vyzval, aby si sami zostavili "playlist", teda zoznam skladieb, ktoré by chceli počuť.

Koncert dopadol na výbornú, ovácie vďačných fanúšikov nemali konca. Miro bol v domácom prostredí veľmi uvoľnený a skutočne mal divák pocit, akoby hral len pre neho.

Toto prezradil Miro Žbirka v štúdiu TV JOJ:

​Azda aj pre túto skvelú skúsenosť prišiel nás legendárny spevák s ďalším nápadom. Opäť to bude o hudbe, pochopiteľne, no tentokrát nepôjde o koncert. Pozornosť by mali zbystriť všetci, ktorí si občas radi zabrnkajú na gitaru. "Naučím vás akordy mojej skladby. Píšte do komentárov vaše tipy a budúci týždeň zverejním video na mojom youtube kanále," napísal Miro popis ku krátkemu videu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

NAUČÍM VÁS AKORDY mojej skladby??píšte do komentárov vaše tipy a budúci tÿždeñ zverejním video na mojom @youtube kanále .

Príspevok, ktorý zdieľa Miro Zbirka (@mirozbirka),

Takýto luxusný "kurz" hry na gitaru sa len tak nevidí. Nečudo, že pribudli tak na Mirovom Facebooku, ako aj na Instagrame, desiatky návrhov, ktoré pesničky by sa ľudia radi naučili hrať. Už o pár dní Miro Žbirka svoj nápad zrealizuje, videá budú natrvalo k dispozícii.

Súvisiace články

Najčítanejšie