Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zomrel len 16-ročný seriálový herec! Príčina smrti je neznáma!
Zdielať na

Zomrel len 16-ročný seriálový herec! Príčina smrti je neznáma!

Zdroj: Harshad Sharma/ilustračné

Deviateho apríla by sa dožil 17. narodenín. Osud, žiaľ, zasiahol a namiesto oslavy čaká rodinu mladučkého kanadského herca pohreb.

Logan Williams bol len na začiatku hereckej kariéry, podľa jeho kolegov ho čakala skvelá budúcnosť. Bol nielen veľmi sympatický, ale aj nesmierne talentovaný, tvrdia jeho hereckí kolegovia.

Smutnú správu potvrdila pre lokálny kanadský plátok Tri-City News Loganova mama, Marlyse Williams, pre ktorú bol jediným dieťaťom. Neupresnila ale, čo bolo príčinou náhleho skonu len 16-ročného chlapca.

Pripomeňte si seriál The Flash, v ktorom Logan zažiaril:

Marlyse smrť jediného syna absolútne zničila, ako sama povedala. Pre opatrenia kvôli koronavírusu nemôže žiaľ zdieľať ani so svojimi blízkymi. "Nemôžem objať ani svojich rodičov, ktorí prišli o jediné vnúča," povedala žialiaca matka. Nakoľko neobjasnila príčinu chlapcovej smrti, špekuluje sa, či za tým nebude koronavírus, ktorým je v Kanade k 4. aprílu nakazených necelých 13 tisíc.

Logan zažiaril v seriáli The Flash, ktorý vznikol na základe známeho komiksu. Stvárnil v ňom práve Flasha v jeho detských rokoch. Zahral si aj v hororovom seriáli Lovci duchov a historickom seriáli Keď volá srdce. "S jeho talentom a pekným vzhľadom mal Logan potenciál stať sa jedného dňa obrovskou hviezdou," myslí si jeho mama. Za chlapcom smúti aj jeho herecký kolega, hlavná postava seriálu Flash, Grant Gustin. "Bol som ohromený nielen Loganovým talentom, ale aj jeho profesionalitou priamo na scéne," nešetril chválou na adresu tragicky zosnulého chlapca.

Súvisiace články

Najčítanejšie