Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dojímavé gesto! Dominika Gottová prosí otca o odpustenie za TOTO!
Zdielať na

Dojímavé gesto! Dominika Gottová prosí otca o odpustenie za TOTO!

Archívna reportáž

Dominika Gottová bola vždy tak trochu problémové dieťa. Najstaršia dcéra Karla Gotta v živote urobila pár prešľapov, niektoré z toho boli dosť zásadné. Jej otec ju mal vždy rád a veľmi trpel, keď videl, ako si Dominika kazí život vlastnými chybami.

Nebyť pandémie, niet pochýb, žeby sa 46-ročná Dominika Gottová na polročné "výročie" od smrti jej otca vybrala k jeho hrobu. Rešpektuje ale karanténu a tak ostala doma. No na otca si zaspomínala, píše portál Blesk.cz.

Dominika má stále nútené voľno, nakoľko bar, v ktorom pracuje, v rámci opatrení v boji proti šíreniu nákazy zatvorený. O to viac času má na premýšľanie o svojom živote.

Dominika chodila k otcovmu hrobu pravidelne:

​Možno práve to spôsobilo, že si skutočne vstúpila do svedomia a sype si popol na hlavu. Presne vie, čo by otcovi povedala, ak by mala tú možnosť. "Že sa mu ospravedlňujem a je mi veľmi ľúto, že som posledné roky bola zlá dcéra," povedala so sebareflexiou pri zapálenej sviečke.

Svoj život začala zlepšovať už v momente, ako odišla od svojho problémového manžela a odsťahovala sa z Fínska späť do rodného Česka. Ľutuje len, že to nespravila už skôr a otec pre jej problémy trpel. "Už len preto chcem byť lepšia a lepšia! Snáď sa z neba pozerá," povedala s nádejou Dominika. Prvý krok na samostatný život spravila aj tým, že si našla prácu a prednedávnom zaobstarala aj vlastné bývanie. Ostáva dúfať, že ju nútené voľno finančne nepoloží.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie