Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dominika sa vysťahovala od kamarátky! SEM sa presunula!
Zdielať na

Dominika sa vysťahovala od kamarátky! SEM sa presunula!

Archívna reportáž

Najstaršia dcéra zosnulého maestra Gotta je už pár mesiacov späť v rodnom Česku. Snaží sa oslobodiť nielen od problémového fínskeho manžela, ale aj od vlastných závislostí a chybných rozhodnutí. No aj teraz už stihla spraviť pár prešľapov.

Ten najväčší prešľap spravila Dominika Gottová pred pár rokmi, keď sa výmenou za zhruba 250 tisíc eur písomne vzdala mnohomiliónového dedičstva po otcovi. Aj od toho sa odvíja kopa jej problémov, najmä finančných.

Už vo Fínsku sa musela obracať, aby uživila seba a svojho manžela, hudobníka Tima Tolkkiho. Ten nemal nikdy trvalé zamestnanie, peniaze dostával nárazovo za koncerty, no dlho obvykle nevydržali. Dominika sa preto zamestnala ako servírka v sushi reštaurácii v Helsinkách.

Dominiku smrť otca skutočne vzala:

Keď ju manžel nahneval koncom októbra údajnou neverou, praskli jej nervy, zbalila sa a šla domov. Dočasný azyl našla u kamarátky Šárky. Zamestnala sa ako servírka a všetko sa zdalo byť v poriadku. Potom prišiel Timo a začal robiť problémy. No aj Dominika spravila nezodpovedný krok, keď nereagovala na veľmi výhodnú ponuku na bývanie sprostredkovanú jej macochou Ivanou.

Medzitým sa zachovala veľmi ľahkovážne, keď v azyle u svojej kamarátky zaspala s horiacou cigaretou a takmer došlo k nešťastiu. Dostala ultimátum - do konca marca sa musí odsťahovať. Pre povesť Dominikinho manžela sa ale mnohí báli jej byt prenajať, ako tvrdí. Hoci už rozhodne nechcela bývať s Timom.

Fotky zo sťahovania a nového bývania si pozrite TU

V sobotu, 21. marca, ale predsa len napokon nastal ten deň. Dominika sa presťahovala do bytu, ktorý bude len jej, píše portál Blesk.cz. Prenajala si holobyt na pražských Vysočanoch. "Definitívne zahajujem nový život! Šárke a jej rodine som vďačná za to, čo všetko pre mňa spravili," povedala nadšene a vďačne Dominika. Vzhľadom k núdzovému režimu,v ktorom je Česko pre koronavírus, si nemôže byt zariadiť. "Musím s mnohými vecami počkať, kým budú veľké obchody otvorené," povzdychla si Dominika. Nateraz si ale iste vystačí aj s tým zariadením, čo má, hlavne, že je vo svojom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie