Skoro jasno
22°
Bratislava
Dominika Gottová je na tom zle! Mala počúvnuť Ivanu, všetko mohlo byť inak!
Zdielať na

Dominika Gottová je na tom zle! Mala počúvnuť Ivanu, všetko mohlo byť inak!

Archívna reportáž

Keď prvého októbra minulého roku zomrel Karel Gott, bola to obrovská rana pre všetkých. Pre jeho najbližších ale obzvlášť. Dominiky sa skon milovaného otca veľmi dotkol, krátko pred smrťou mu sľúbila, že si dá život dokopy. Splnenia prísľubu sa už nedočkal.

Dominika Gottová sa ale rozhodla si slobodu a nový život vybojovať stoj čo stoj. Nepochybne k tomu pomohla aj údajná aférka jej manžela a jeho ďalšie správanie. Pred štyrmi mesiacmi sa Dominika vrátila z Fínska domov.

Nasťahovala sa dočasne ku kamarátke, našla si prácu ako servírka a všetko sa zdalo byť v poriadku. Potom ale prišiel jej manžel Timo Tolkki, odhodlaný o Dominiku bojovať.

Na omši za Karla Gotta bolo zjavné, ako Dominika za otcom smúti:

Ktovie, či to spôsobil jeho príchod, no Dominike sa začalo všetko rúcať. Najprv sa definitívne dozvedela, že skutočne nedostane z dedičstva po otcovi ani cent, potom riešila Timove vyčíňanie, neskôr pre vlastné chyby prišla o výhodné ponuky na bývanie, a napokon jej dala aj kamarátka ultimátum na vysťahovanie. Dominika totiž nezodpovedne takmer spôsobila požiar.

Jej kamarátke Šárke Rezkovej napriek všetkému na 46-ročnej Dominike záleží, píše portál Blesk.cz. Mrzí ju, ako ťažko sa vyrovnáva so smrťou otca, dokonca ju rozplače vraj aj to, keď začuje Gottovu pieseň v rádiu. "Ona mi o svojom ockovi rozpráva, strašne rada na neho spomína. Ona proste okolo seba potrebuje dobrých ľudí, ktorí to s ňou myslia dobre," povedala Šárka s láskou o kamarátke.

Myslí si, že všetko mohlo byť inak, ak by Dominika počúvala rady svojej "macochy" Ivany. "Niekomu je možno nesympatická, ale ja si myslím, že Ivana dobre vie, čo robí a robí to skvelo," pochválila Šárka premyslené konanie Gottovej vdovy. Stačilo, aby Dominika prijala aspoň ponuku Ivany na garsónku za výhodných podmienok. Teraz jej hrozí, že nebude mať kde bývať, nakoľko mnohí jej vraj nechcú pre jej problémového manžela byt prenajať.

Súvisiace články

Najčítanejšie