Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ondrej Kandráč ukázal, čo majú doma na Veľkú Noc! Má to ťažké...
Zdielať na

Ondrej Kandráč ukázal, čo majú doma na Veľkú Noc! Má to ťažké...

Archívna reportáž

Veľká Noc je síce pre kresťanov významný sviatok, no pre tráviaci systém je to podobná záťaž, ako Vianoce. Na Slovensku je tradíciou, že tieto dva sviatky si spájame doslova s obžerstvom. Hoci je tohtoročná Veľká Noc poznačená koronavírusom, v kuchyniach sa to veľmi nezmenilo.

Že sa musia stoly prehýbať, aj keby pandémia zúrila, dokazujú aktuálne mnohé fotky z domácností. Výnimkou nie sú ani Kandráčovci, evidentne núdzu o jedlo nemajú.

Čoskoro trojnásobná mamička Erika Kandráčová sa o rodinu postarala skutočne kráľovsky. A Ondrej nemohol inak, ako sa dielom svojej pani pochváliť.

Ondrej s Erikou pred pár dňami potešili fanúšikov silnou spoločnou piesňou:

Na Instagram pridal 42-ročný spevák a hudobník fotku z kuchyne. "U nás aktuálne takto... Ako u vás?" spýtal sa fanúšikov nad poriadnou misou zemiakového šalátu. Vidno aj bábovku, veľkonočného barančeka a nepochybne sa kdesi v chladničke skrýva aj kus údeného.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

U nás aktuálne tak ... a u vás? ???#velkanoc #zvyky #zvykytradicie #slovensko?? #doma #zostalismedoma

Príspevok, ktorý zdieľa Ondrej Kandrac official (@kandrac.ondrej),

Chuťové bunky si tieto sviatky užívajú, žalúdok a žlčník už menej. Aj Ondrej vyzerá na fotke pomerne utrápene. Úprimne, všetci dobre poznajú, aké je ťažké presvedčiť niekedy mlsný jazyk, že stačilo. Ešteže je to, súdiac podľa Ondrejovej štíhlej figúry, ozaj len sviatočná nádielka. Ako ale jeho fanúšikovia úprimne priznali, veľmi podobne to teraz vyzerá snáď v takmer všetkých domácnostiach na Slovensku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie