Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Priznanie Jasminy: Musím robiť TOTO, lebo Sanel to zbožňuje!
Zdielať na

Priznanie Jasminy: Musím robiť TOTO, lebo Sanel to zbožňuje!

Archívna reportáž

Prežívať karanténu v dome so záhradou je úplne iná káva, ako byť zavretý kdesi v byte. Šťastie majú v tomto zmysle aj manželia Vrbovskí, ktorí prechádzajú koronakrízou v pohode vo svojom dome v Malinove. Nehovoriac, že o zábavu majú vďaka synovi postarané.

Malému Sanelovi pomaly plynie deviaty mesiac života a je z neho skutočne šikovné dieťatko. Podľa fotiek sa už stavia, sedí a robí neplechu jedna radosť. Ako všetky bábätká, aj on má ale jednu "neresť".

Niektorým táto záľuba ostane na celý život, niektorí z nej vyrastú, alebo sa aspoň na oko pred ostatnými krotia. Malý Sanel sa ale rozhodne na nič nehrá, proste prirodzene objavuje.

Ešte začiatkom februára si Jasmina so Sanelom užívala Tatry:

​Aký lepši objekt na objavovanie a obdivovanie by si pritom mohol nájsť, ak nie seba. "Pánečkovi musím pridržiavať zrkadielko, nech si skontroluje prehadzovačku," okomentovala Jasmina vtipne fotku so Sanelom na záhrade. Malý chlapček je práve vo veku, keď je objavovanie to najzaujímavejšie a pomaly začína vnímať, čo v zrkadle vlastne vidí. Je preto pochopiteľné, že od rodičov v tomto smere vyžaduje aj malú službičku, aby mu umožnili čo najviac sa do zrkadla pozerať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pánečkovi musím pridržiavať zrkadielko nech si skontroluje prehadzovačku?‍♀️ Ako prežívate veľký piatok Vy?

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Ešte na Veľký piatok pridala šťastná rodinka želanie k Veľkej Noci. "Priatelia, s mojou rodinou Vám zo srdca prajeme krásne sviatky. Môcť sedieť čo i len s jedným človekom pri stole je krásne a musíme byť za to vďační v každej situácii, ktorú nám život prináša," pridala Jasmina k želaniu aj vetu na zamyslenie. U nich doma si nepochybne tento dar uvedomujú, ako vidno.

Súvisiace články

Najčítanejšie