Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Harry a Meghan zmizli nadobro z Kanady! TOTO je ich nový domov!
Zdielať na

Harry a Meghan zmizli nadobro z Kanady! TOTO je ich nový domov!

Archívna reportáž

Zdá sa, že Megxit je už dvojnásobný. Najprv ušli Harry a Meghan pred kráľovskými povinnosťami z Veľkej Británie do Kanady. Dlho sa ale v tejto krajine neohriali, azda aj preto, že ich miestni neprijali práve s nadšením.

Hneď v úvode dali Kanaďania páriku vojvodov zo Sussexu jasne najavo, že z nich nie sú až tak namäkko. Zatrhli financovanie ich ochranky zo štátnych zdrojov.

A tak prešlo len pár týždňov a už sa začalo špekulovať, že 38-ročná Meghan vlastne do Kanady ani nechcela ísť. Jej métou zjavne bol a vždy bude Hollywood, teda Los Angeles, kde žije aj jej mama.

Už o pár dní Harry a Meghan oficiálne ukončia svoje povinnosti voči korune:

Presne tam stihli ešte tesne pred uzavretím hraníc medzi Kanadou a USA pre pandémiu koronavírusu odletieť na súkromnom lietadle, píše portál The Sun. A podľa všetkého to bol odchod natrvalo. "Tento krok plánovali už istý čas. Uvedomili si, že Kanada im z viacerých dôvodov nevyhovuje a chceli sa usadiť v okolí Los Angeles," prezradil zdroj blízky Harrymu a Meghan.

"Tam majú najväčšiu podporu. Tam sídli ich nový tím hollywoodskych agentov, PR a obchodných manažérov. Meghan tam má veľa kamarátov a, samozrejme, aj mamu Doriu," upresnil dôvody nemenovaný zdroj. Výrazne tak zrejme klesli šance, žeby sa Harry vrátil do Británie pomôcť rodine v ťažkých časoch, keď pre koronavírus možno zasadne predčasne na trón jeho brat William.

Súvisiace články

Najčítanejšie