Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Neuveriteľní George, Charlotte a Louis! Deti Williama a Kate REAGUJÚ na koronavírus!
Zdielať na

Neuveriteľní George, Charlotte a Louis! Deti Williama a Kate REAGUJÚ na koronavírus!

Archívna reportáž

Veľkú Britániu zasiahol koronavírus v plnej sile. Denne pribúdajú tisíce prípadov, stovky obetí. Verejnosť prekvapila správa, že nakazený je britský premiér Boris Johnson aj minister zdravotníctva. Ešte väčší šok ale zažila kráľovská rodina. Ochorel samotný následník trónu, princ Charles.

Možno práve pozitívny výsledok testu starého otca Charlesa bol jedným z popudov, prečo sa deti vojvodkyne Kate a princa Williama tak oduševnene zapojili do milej výzvy.

Na Slovensku sme už všetkým záchranným zložkám, teda ľuďom pracujúcim ako zdravotníci, hasiči či policajti, tlieskali dvakrát. Niečo podobné sa teraz rozbehlo vo Veľkej Británii.

Najmladší princ bude mať koncom apríla dva roky:

Do prejavu vďaky sa zapojila aj kráľovská rodina vojvodov z Kensingtonu. "Pre všetkých lekárov, sestričky, opatrovateľky, farmaceutov, dobrovoľníkov a ostatných zamestnancov zdravotníctva, ktorí neúnavne pracujú na tom, aby pomohli ľuďom zasiahnutým COVID-19, ďakujeme vám," odkázali nepochybne úprimne Kate a William.

Samotný odkaz by ale nebol taký výnimočný, ak by k nemu nepripojili aj rozkošné video. Najstarší z detí Kate a Williama, princ George, prostredná princezná Charlotte a onedlho dvojročný Louis sa poslušne postavili pred objektív fotoaparátu a oduševnene zatlieskali. Nečudo, že za jediný deň vyzbierali 6 a pol milióna zhliadnutí a nespočetne srdiečok a nadšených komentárov. Napokon, rozkošné deti vniesli aspoň troch svetla do dní ovplyvnených pandémiou.

Súvisiace články

Najčítanejšie