Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
COVID-19 zabíjal v Hollywoode! Vírusu podľahla hviezda z mnohých filmov a seriálov!
Zdielať na

COVID-19 zabíjal v Hollywoode! Vírusu podľahla hviezda z mnohých filmov a seriálov!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Koronavírus potvrdil, že si nevyberá. Po prvýkrát zabíjal v Hollywoode. Choroba stála život herca Marka Bluma. Diváci ho mohli poznať okrem úlohy Richarda v legendárnom Krokodílovi Dundee, aj z vedľajších úloh v známych televíznych seriálov ako Sopranovci, Fraiser či Právo a Poriadok.

Americký divadelný a filmový herec Mark Blum sa mnohým sa azda vybaví aj ako Gary vo filme Hľadám Susan, zn. Zúfalo, kde si zahral po boku slávnej speváčky Madonny. Zomrel po komplikáciách spojených s chorobou COVID-19 vo veku 69 rokov, uvádza portál nbcnewyork.

Mark Blum sa prvýkrát v očiach filmovej verejnosti zapísal už v osemdesiatych rokoch v kriminálke Miami Vice. V súčasnosti ho preslávil seriál Boj o moc, kde hral Billa, dosluhujúceho šéfa zábavných parkov.

Pripomeňte si film s Madonnou, kde sa zjavil aj Blum:

K hercovej smrti sa vyjadrila aj jeho herecká kolegyňa z filmu Hľadám Susan, zn. Zúfalo, speváčka Madonna. „Toto je skutočná tragédia a v mojom srdci som pri ňom, pri jeho rodine a milovaných,“ píše okrem iného speváčka v statuse na sociálnej sieti.

Dôležitým poslaním bolo pre Marka Bluma najmä divadlo, dlhé roky pôsobil na slávnom newyorskom Broadwayi. Broadwayské dosky tak za krátke obdobe zažívajú už druhú stratu spôsobenú zákerným vírusom. Tento týždeň mu, žiaľ, podľahol vo veku 81 rokov aj Tony Terrence McNally, stálica newyorskej divadelnej scény.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie