Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Spevák kapely Rammstein leží v kritickom stave na JIS! Má koronavírus!
Zdielať na

Spevák kapely Rammstein leží v kritickom stave na JIS! Má koronavírus!

Archívna reportáž

Koronavírus opäť udrel do radov umelcov, žiaľ, poriadne tvrdo. Nemecký spevák Till Lindermann zo známej nemeckej skupiny Rammstein leží na jednotke intenzívne starostlivosti. Je vo vážnom stave.

Spevák sa po koncerte v Moskve, ktorý sa konal 15. marca 2020, vrátil do rodného Nemecka s vysokými horúčkami, píše portál RTL. Líder svetoznámej kapely má už 57 rokov, choroba udrela s veľkou silou.

Spevák hneď po návrate do Nemecka kontaktoval pohotovosť, odkiaľ ho lekári poslali rovno na nemocničné lôžko. Neskôr pozitívny test na koronavírus iba potvrdil najhoršie obavy lekárov a aj samotného speváka.

Drsné hity nemeckej kapely majú v obľube aj najmenší:

Niekoľko dní bol stav Tilla Lindermanna veľmi vážny, bez zámok zlepšenia, a navyše sa k nemu pridružil aj zápal pľúc. Avšak podľa posledných informácií sa spevákov stav zlepšuje, no naďalej ostáva na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Kapela Rammstein mala tento rok pred sebou turné, ktoré malo začať už v máji 2020. Avšak kvôli aktuálnej pandémii a zdravotnej situácii frontmana kapely, nie je vôbec isté, kedy a či vôbec sa uskutoční.

Súvisiace články

Najčítanejšie