Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tehotná Monika Bagárová žije v strachu a depresii! TOHTO sa obáva najviac!
Zdielať na

Tehotná Monika Bagárová žije v strachu a depresii! TOHTO sa obáva najviac!

Archívna reportáž

Mnohé známe tváre posledné dni zdieľajú rozkošné fotky z detstva, aby sebe aj svojim fanúšikom trochu zdvihli náladu v týchto pohnutých časoch.

Viacerí fanúšikovia speváčky Moniky Bagárovej (25) si všimli, že sa do milej výzvy nezapojila. Nikto však nepochybuje o tom, že bola v detstve určite jedno rozkošné dievčatko.

Denník sa extra.cz rozhodol so speváčkou spojiť s návrhom, či by sa nechcela tejto vlny zdieľania fotiek zúčastniť. Avšak od usmievavej speváčky dostali prekvapivú odpoveď.

„Veľa ľudí ma už označilo, aby som sa tejto výzvy zúčastnila, ale vôbec na to nemám náladu. Mám depku z toho, čo sa deje. Chvíľu som v pohode a happy a druhý deň už sa bojím, čo bude. Od momentu, kedy vláda vyhlásila karanténu, som doma a iba raz za dva, či tri dni si idem do obchodu nakúpiť. Je to smutné dúfam, že už to skončí, inak sa z toho zbláznim. Každý deň sa bojím, čo nastane,“ posťažovala si Monika.

Aj Monika je len človek a občas podľahne strachu a tréme:

​Speváčku čaká každú chvíľu pôrod jej prvého dieťatka, ktoré čaká so svojim partnerom, zápasníkom Mahkmudom Muradovom (30). Mnoho mamičiek, ktoré sa tešili, že bude pri ich pôrode prítomný aj otecko, má hlavu v smútku. Prítomnosť druhej osoby pri pôrode je v čase pandémie zakázaná.

Monika Bagárová a jej priateľ Makmhud Muradov karanténu poctivo dodržujú:

To však nie je Monikin prípad. „Makhmud pri pôrode ani nechcel byť. Mnoho žien mi píše, že sa im blíži pôrod a sú smutné z toho, že tam nikoho nemôžu mat pri sebe. Viem, že ma to tiež čaká a psychicky sa vyrovnávam s tým, že tam so mnou nebude mama. Mach a ostatní malú uvidia hneď, ako sa vrátime z pôrodnice,“ objasňuje svoje plány Monika. Silný bojovník Makhmud Muradov je podľa Moniky v súkromí citlivý človek a tak radšej v napätí počká na svoje dve lásky až po pôrode.

Súvisiace články

Najčítanejšie