Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Aby mi jar vrátila to, čo som najviac miloval...
Zdielať na

Aby mi jar vrátila to, čo som najviac miloval...

Archívna reportáž

V utorok sa objavila správa, že herečka Hana Gregorová (65) sa nanovo dala dokopy s Ondřejom Koptíkom (33). Je prirodzené, že sa ľudia schádzajú, rozchádzajú a zase schádzajú, avšak tento príbeh lásky je o niečom celkom inom. Ak je to naozaj pravda, problémový zajačik s pohnutou minulosťou sa návratom ku svojej staršej partnerke pochválil už dávnejšie.

"Kto bojuje, neprehráva. Kto miluje, neprestáva," napísal ešte začiatkom decembra Ondro na sociálnej sieti Facebook.

Už vtedy sa objavili špekulácie, že staršia herečka odpustila zajačikovi jeho vskutku neodpustiteľné hriechy a skončila opäť v jeho náručí. 

Netajil sa tým, že po Hane stále túži a verí v jej návrat.

Ak by to bola naozaj pravda, herečka musí mať poriadne silný žalúdok. Takmer pol roka jej Koptík strpčoval na sociálnej sieti život. Vytiahol intímne informácie, zverejňoval eroticky ladené básne a nezaobišlo sa to ani bez fotiek.

Herečka skončila po kolapse v nemocnici. 

Po čase sa však dala dokopy, začala sa objavovať v spoločnosti prevažne mladších mužov a dokonca sa netajila ani tým, že ak bude niekedy s niekým ešte randiť, zaručene to bude nejaký mladík.

Na Československom plese sa objavila po boku mladšieho partnera, z ktorého sa vykľul jej dobrý priateľ. Pozrite si archívnu reportáž:

​Koptík sa stiahol zo života na sociálnej sieti 22. januára, kedy sa rozlúčil aj s priateľmi. 

"Pracujem, baví ma to, dochádzam na terapie, ale stále je tu ten strašiak - drogy. Ublížil som ľuďom okolo seba, ktorých som mal a stále mám rád. Som viac ako dva mesiace čistý a priznám sa, že je to úžasný pocit. Nikdy predtým som nezažil toľko radosti zo života ako teraz," napísal a uviedol aj to, že nastupuje na detoxikačnú liečbu na klinike.

"Snáď mi jar vráti to, čo som najviac miloval," dodal.

Súvisiace články

Najčítanejšie