Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hanka, prepáč mi. Vo všetkom som klamal, ty si dokonalá...
Zdielať na

Hanka, prepáč mi. Vo všetkom som klamal, ty si dokonalá...

Možno prvýkrát od dramatického rozchodu napísal Ondřej Koptík pravdu. Nejaký čas žil so slovenskou herečkou Hanou Gregorovou, a po tom, čo ho vyhodila z bytu, vytiahol na ňu obrovské špinavosti. Vlieklo sa to viac ako mesiac. Zdá sa ale, že konečne dozrel a rozhodol sa ospravedlniť.

Čokoľvek ste si prečítali o Hane Gregorovej, pravdepodobne to vôbec nebola pravda. Koptík priznáva, že bol úbohý a že klamal. Vraj nie je herečka vôbec zlá, naopak, je dokonalá.

Za tým všetkým údajne stojí celoživotný mindrák z rozvodu rodičov. Koptík nepopiera, že bol omámený svetom celebrít a médií, a preto reagoval tak, ako reagoval. 

"Nereagovala na stovky správ. Nič múdrejšie mi v ten moment nenapadlo. Chcel som sa len pomstiť, začal som ju verejne ohovárať a chcel som zničiť jej povesť," priznal.

Gregorová v čase, keď netušila, s kým má tú česť, poskytla TV JOJ exkluzívny rozhovor o jej vzťahu s Koptíkom:

"Zobrala ma do spoločnosti, myslel som, že som jeden z nich. Bol som šťastný a zároveň rástlo moje zakomplexované ego. Začal som sa chvastať v práci a vymýšľať si historky. Tváril som sa ako majster sveta," napísal v siahodlhom statuse.

Súvisiace články

Najčítanejšie