Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Gregorová žiari šťastím. Môže za to ďalší zajačik?!
Zdielať na

Gregorová žiari šťastím. Môže za to ďalší zajačik?!

Archívna reportáž

Herečka Hana Gregorová (65) prežila krušné chvíle. Po dramatickom rozchode s Ondřejom Koptíkom sa stiahla do úzadia. Iste si však povedala, že aj ona má právo spoločensky žiť, a tak sa nedávno ukázala na Česko-Slovenskom plese s pohľadým kamarátom. Ukázalo sa však, že je to jej známy a je homosexuál.

Vdova po Radkovi Brzobohatom sa pred viac ako rokom zamilovala do zajačika Ondřeja Koptíka, z ktorého sa vykľul maniak. Po dramatickom rozchode sa skrývala, neukazovala sa v spoločnosti, a ak sa tak náhodou stalo, neposkytovala žiadne rozhovory. 

Nedávno sa ukázala na Česko-Slovenskom plese s mladším sprievodom. Ukázalo sa však, že ide len o jej dobrého kamaráta, ktorý je navyše homosexuál a má stáleho partnera. 

Gregorová si nenechala ujsť ani premiéru muzikálu Královna Kapeska, píše Super.cz.

​Na predstavenie sa prišla pozrieť predovšetkým kvôli Davidovi Gránskému (25), pre ktorého má slabosť. Ale aby sme to upresnili, iba divácku. Nejde o žiadneho ďalšieho jej mladšieho partnera. 

Ani ten, kto jej robil sprievod, ale zrejme nie je nič viac ako známy. Darmo, Hana sa ale tejto nálepky, ktorú "vďaka" Koptíkovi dostala, už do konca života zrejme nikdy nezbaví.

Gregorová poskytla v čase vzťahu s Ondřejom Koptíkom redaktorom Topstar EXKLUZÍVNY rozhovor:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie