Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Karel Gott sa po týždni ozval svetu: Na tieto správy čakalo celé Česko
Zdielať na
Showbiznis

Karel Gott sa po týždni ozval svetu: Na tieto správy čakalo celé Česko

Zdroj: blesk.cz

Spevák Karel Gott (76) sa pomaly, ale isto vracia späť do sedla. Po operácii brušnej dutiny, ktorú absolvoval pred niekoľkými dňami, sa má dobre a už sa teší, až sa naplno vráti späť do normálneho života. To ale bude ešte chvíľu trvať. Čo odkázal Majster svojim fanúšikom?

"Moji milí priaznivci, zdravím vás z nemocničného lôžka, kde sa zotavujem po operácii brušnej dutiny, ktorá prebehla dobre a bez komplikácií," začal svoj odkaz na sociálnej sieti Karel Gott, a uistil fanúšikov, že sa už o neho nemusia báť.

"Som v tej najlepšej lekárskej starostlivosti a je mi čoraz lepšie. Nejaký čas ale ešte potrvá nevyhnutná rekonvalescencia.

A potom už hurá do života, zľahka aj do toho pracovného. Všetkým, ktorí na mňa myslia, ďakujem za povzbudivé odkazy," dodal na sociálnej sieti spevák, ktorému fanúšikovia, priatelia a známi posielali nekonečné množstvo pozitívnej energie.

Spevák sa tak ozval fanúšikom presne po týždni. Minulý štvrtok totiž do nemocnice kvôli operácii nastúpil. Na sálu šiel ale namiesto piatku až v pondelok, a to kvôli zlým krvným testom.

Karel Gott sa od novembra minulého roka liečil z rakoviny lymfatických uzlín, ktorú mu lekári diagnostikovali pri operácii náhlej príhody brušnej.

Po niekoľkých cykloch chemoterapie liečba zabrala a rakovina ustúpila. Operácia dutiny brušnej bola posledným krokom Majstrovej liečby. Teraz už bude len lepšie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie