Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vendula Svobodová oslavuje 44: Po sérii tragédií konečne našla šťastie
Zdielať na
Showbiznis

Vendula Svobodová oslavuje 44: Po sérii tragédií konečne našla šťastie

Zdroj: blesk.cz

Osudom prenasledovaná prezidentka nadačného fondu Kvapka nádeje sama hovorí, že nemala ľahký život. Tragédií a nešťastí si užila za svoj život zatiaľ rozhodne dosť. Vyzerá to však, že vo svojich 44 rokoch konečne našla šťastie.

Manželstvo so slávnym českým skladateľom a narodenie prvého dieťaťa. Vendulin život v polovici deväťdesiatych rokov vyzeral ako rozprávka.

Potom ale prišli rany: dcérka ochorela na leukémiu, na ktorú v štyroch rokoch zomrela. Oboch manželov jej smrť veľmi silno zasiahla.

Až v roku 2005 si manželia zaobstarali druhé dieťa, syna Jakuba, a vyzeralo to, že ju konečne čaká pokojný rodinný život. O dva roky neskôr ale prišiel ďalší šok: Vendulin manžel Karel spáchal samovraždu.

Vendula ale vždy dokázala aj z tej najťažšej skúsenosti vyťažiť niečo dobré. Po smrti dcérky Klárky založila nadačný fond Kapka naděje, ktorý pomáha práve chorým deťom, najmä tým s poruchou krvotvorby či nádorovým ochorením.

Zdalo sa, že aj po nečakanej dobrovoľnej smrti manžela nakoniec Vendula našla šťastie. V roku 2009 sa vydala za podnikateľa Patrika Auša, ale ich manželstvo bohužiaľ nevydržalo.

Teraz to vyzerá, že je Vendula konečne naozaj šťastná. V roku 2015 sa vydala tretíkrát - za syna svojej kamarátky, ktorý je o 16 rokov mladší ako ona. Zdá sa, že mladší partner jej veľmi svedčí, vďaka športu má bezchybnú postavu a vyzerá čím ďalej tým lepšie.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie