Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Vendula Svobodová vyviedla syna: Prvýkrát prehovoril o otcovi
Zdielať na
Showbiznis

Vendula Svobodová vyviedla syna: Prvýkrát prehovoril o otcovi

Zdroj: ahaonline.cz

Prvýkrát prehovoril o otcovi, hitmakerovi Karlovi Svobodovi (†68). Nemá rád jeho hudbu, klavír ho nebaví a nechce ani spievať. Prekonať sa Jakub (10) ale musel kvôli matke Vendule Svobodovej (43) a Kvapke nádeje.

Večer s piesňami skladateľa Karla Svobodu má pomôcť pacientom s leukémiou. Sama zakladateľka Kvapky nádeje zapojila i svojho syna, ktorý s Michalom Davidom (54) zaspieva otcovu pieseň Létajíci Čestmír.

“Nikdy som tento seriál nevidel a ani neviem o čom je. Ani tá pesnička sa mi nepáči, ja počúvam rockovejšiu hudbu než robil otec,“ prezradil denníku Aha! Jakub.

Syn sa vydal v otcových šľapajoch a chodí na hodiny klavíru, ale nie je z toho nijako nadšený. “Učím sa hrať už pol roka, ale budem s tým končiť. Nejako ma to nebaví,“ upresnil Kuba.

A jeho matka ho nechce do ničoho tlačiť. “Nechcela by som, aby sa vydal na umeleckú dráhu, snažím sa syna nechať žiť úplne obyčajný život,“ dodala mama Vendula, ktorej syn nebude jediným potomkom slávnych rodičov, ktorí sa koncertu zúčastnia. Vystúpi tam tiež mladšia z dvojčiat Báry Basikovej (52), dcéra Františka Janečka (70) a Terezy Mátlovej či deti Karla Vágnera (73).

Je Vendula zasnúbená?

Prsteň s diamantom žiaril na všetky strany. Podľa informácií denníka Aha! je Vendulin krúžok na ľavom prstenníku zásnubný. Navliekol jej ho o 16 rokov mladší Josef Pizinger (27), s ktorým je Svobodová po dlhom čase konečne šťastná.

“To je moja súkromná vec,“ zahmlievala Vendula. Možno sa dočkáme tretej svadby...

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie