Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vdova Svobodová prekonala smrť Skoumala: A už sa túli ku kolegom
Zdielať na

Vdova Svobodová prekonala smrť Skoumala: A už sa túli ku kolegom

Zdroj: archív blesk.cz

Viac ako tri mesiace uplynuli od chvíle, kedy Ilona Svobodová (54) pochovala svojho milovaného manžela, hudobníka Petra Skoumala (†76). Trápením z jeho smrti drasticky schudla o dve veľkosti. Zdá sa ale, že smútok už prekonala a opäť žije naplno. Dokonca sa s úsmevom túli k hereckým kolegom.

So širokým úsmevom na perách a prekliato veselou náladou sme Ilonu Svobodovú dlho nevideli. Naviac výrazne schudla a vyzerá čím ďalej lepšie.

“Schudla som starosťami, stresom a aj tým, že mám veľké alergie na bodavý hmyz a držím bezlepkovú diétu. Beriem nejaké vakcíny, lieky a tak ďalej,“ zverila sa herečka na večierku nového seriálu Všechny moje lásky. “Nevážim sa, ale viem, že som schudla o dve čísla,“ dodala vdova po Skoumalovi.

Svobodová bola na večierku obletovaná mužmi. Spoločnosť jej robil kolega Jan Šťastný (49), ktorému v jednej chvíli položila hlavu na rameno, keď si ťukali s pohárikom vína.

archív blesk.cz

Šťastný však nebol jediný, komu Svobodová prejavila takú náklonnosť. Rovnakým spôsobom sa herečka túlila k Janovi Hrušínskemu (59), ktorý mal po svojom boku manželku Milušu Šplechtovú (57).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie