Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Luděk Sobota (71): Svoju ženu podviedol s Maruškou Rottrovou
Zdielať na

Luděk Sobota (71): Svoju ženu podviedol s Maruškou Rottrovou

Zdroj: archív Blesk.cz

S každým filmom mu prišla do života iná žena. Najprv sa Luděk Sobota zamiloval do Heleny Vondráčkovej, potom jeho srdce vzplanulo pre jeho súčasnú manželku Adrienu, a nakoniec ho okúzlila jedna z najkrásnejších speváčok Marie Rottrová (73). To už ale randil so svojou ženou.

Hoci to Helena Vondráčková nikdy nepotvrdila, Luděk Sobota sa do nej zamiloval v priebehu nakrúcania filmu Jen ho nechte, ať se bojí. Z kolegov sa potom stali na pol roka partneri. Pri ďalšom filme Hodinářova svatební cesta korálovým mořem spoznal modrookú Adrienu Vlasákovú, ktorú si po troch rokoch známosti vzal za ženu.

Medzitým v roku 1981 ale dostal rolu v slovenskom muzikále Neberte nám princeznú, kde hral po boku krásnej Marii Rotrovej. Podľa týždenníka Sedmička medzi nimi preskočila iskra. Obaja však tvrdia, že neišlo o žiadnu veľkú lásku, ale o chvíľkové poblúznenie. “Prečo som o tom nehovoril? Ja prosto o niektorých veciach nehovorím. To nebol žiadny vzťah. A ja by som to radšej nekomentoval,“ povedal týždenníku Sobota.

archív blesk.cz

A ich milostný úlet nepoprela ani Rottrová. “Pokiaľ vám to Luděk potvrdil, nechcela by som ho zhodiť. To by som naozaj nerada. Niečo prebehlo, ale románikom by som to nenazvala,“ priznala speváčka. Nakoniec sa ukázalo, že si herec vybral správne. S manželkou Adrienou žije už 35 rokov.

archív blesk.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie