Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Znova do toho praštila: Vendula Svobodová sa tretíkrát vydala
Zdielať na
Showbiznis

Znova do toho praštila: Vendula Svobodová sa tretíkrát vydala

Zdroj: blesk.cz

Do tretice všetko dobré. Vdova po hudobnom skladateľovi Karlovi Svobodovi (†68) Vendula (43) povedala Áno svojmu o šestnásť rokov mladšiemu partnerovi Josefovi Pizingerovi (27). Prijala tiež jeho meno a nadobro sa odlúčila od svojho zosnulého manžela.

Tretia utajená veselica sa konala v sobotu v Říčanoch pri Prahe a k oltáru ju viedol bývalý premiér Českej republiky Jan Fischer a syn Jakub (10), ktorého má práve s Karlom Svobodom.

“Bol to veľmi dojemný okamih keď Vendulu Kuba viedol k oltáru a odovzdal ju jej budúcemu manželovi Josefovi,“ popísala denníku Aha! jej dvorná návrhárka Táňa Kovaříková (49), ktorá jej na veselicu ušila šaty.

Syn Jakub je teda od víkendu to jediné, čo ju s hudobným hitmakerom spája. Nechala sa totiž premenovať.

“Vydala som sa tretíkrát v živote a tentoraz som si vzala priezvisko svojho partnera, ktorého naozaj milujem a v ktorého verím, že nám to vydrží celý život. Preto sa menujem Vendula Pizingerová. Rátam s tým, že na dlhý čas a pre mnoho ľudí budem stále Vendula Svobodová, a nebude mi to prekážať a som veľmi šťastná, že to nebude prekážať ani môjmu manželovi,“ zverila sa Vendula.

Prvá svadba

Prvú tajnú svadbu mala Vendula v roku 1995 v Písku. V 23 rokoch si vzala za manžela hudobného skladateľa Karla Svobodu. V januári nasledujúceho roku sa im narodila dcéra Klárka, ktorá ale ako dvojročná ochorela na leukémiu a vo svojich štyroch rokoch zomrela. Vendula následne založila nadačný fond Kvapka nádeje. V roku 2005 sa im narodil Jakub.

Druhá svadba

V septembri 2009 s vdova po Karlovi Svobodovi vydala za o šesť rokov mladšieho podnikateľa Patrika Auša (36). Svoje ÁNO si zamilovaný pár povedal na romantickom hrade zo 14. storočia Buben. Super utajená svadba sa uskutočnila len v kruhu najbližších priateľov. Rozvod prišiel po troch rokoch.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie