Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vendula Pizingerová prvýkrát po svadbe v spoločnosti
Zdielať na
Showbiznis

Vendula Pizingerová prvýkrát po svadbe v spoločnosti

Zdroj: blesk.cz

Po tretíkrát vydatá Vendula Pizingerová (43) sa prvýkrát objavila v spoločnosti. Rozžiarená, štíhla a na ľavom prstenníku dva prstene – zásnubný a snubný.

O svadbe veľa hovoriť nechcela, ale Blesku pár detailov prezradila.

Prezidentka nadačného fondu Kvapka nádeje 5. septembra povedala ÁNO o 16 rokov mladšiemu Josefovi Pizingerovi. Svadba sa uskutočnila v záhrade ich domu Říčanoch a pozvaní do poslednej chvíle netušili, že ide o veselicu.

“Chceli sme to utajiť, čo sa nám podarilo, tak sme to všetkým povedali deň dva vopred, aby sa niekto náhodou nepreriekol. Pozvali sme najbližších priateľov, ktorých poznám roky. Za svedkyňu mi išla kamarátka Markéta Škopková. Bol to naozaj skvelý deň, presne podľa našich predstáv. Bola to v podstate párty v záhrade,“ povedala Blesk.cz Vendula, ktorá si vzala priezvisko svojho manžela.

“Voči manželovi by mi prišlo hlúpe, nevolať sa tak ako on. Milujem svojho muža a na svoje nové priezvisko som hrdá. Akurát je to nezvyk, keď sa niekam podpisujem,“ priznala so smiechom jediný drobný problém Vendula.

Ako sa hovorí: do tretice všetko dobré a zlé. Vníma to tak? “Bola by som rada, keby to tak bolo, ale takto o tom nepremýšľam. Jednoducho som sa vydala, pretože cítim, že je to chlap, s ktorým chcem byť nastálo,“ mieni blondínka.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie