Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Slovenská diva Jana Kocianová: Bol do mňa zamilovaný Karel Gott
Zdielať na
Showbiznis

Slovenská diva Jana Kocianová: Bol do mňa zamilovaný Karel Gott

Zdroj: blesk.cz

Slovenská speváčka Jana Kocianová (69) prezradila veľké tajomstvo. V pondelok sa zúčastnila na koncerte Slovenské divy v Prahe a denníku Aha! prezradila, že kedysi do nej bol zamilovaný miláčik žien Karel Gott (76). Chorému spevákovi poslala odkaz.

"Karel bol veľmi žiadaný muž a tiež krásny. Veľmi mi lichotilo, keď som zistila, že bol do mňa zamilovaný, " zverila tajomstvo utajované dlhých štyridsať rokov denníku Aha! Jana Kocianová.

"Ja som však bola zamilovaná do niekoho iného, a tak to zostalo navždy len pri platonickej láske," pokračovala v rozprávaní speváčka a prezradila, že na speváka, ktorý v súčasnej dobe zvádza boj so zákernou rakovinou, často myslí.

"Veľmi by som ho chcela vidieť, ale nehodí sa ho otravovať. On potrebuje hlavne pokoj. Ani na sekundu ale nepochybujem, že by to dopadlo inak než dobre, " povedala denníku Aha! speváčka, ktorá sama pred rokmi bojovala s rakovinou prsníka.

Kocianová, ktorá sa v pondelok zúčastnila koncertu Slovenské divy v Prahe, bývalému nápadníkovi poslala odkaz: "Karel, drž sa! Viem, že tú sviňu porazíš! "

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie