Skoro jasno
21°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
V Siedmom nebi nakrúcali v centre Paríža: Je to tu desivé...
Zdielať na

V Siedmom nebi nakrúcali v centre Paríža: Je to tu desivé...

Na teroristické útoky v Paríži aktuálne zareagovala relácia V siedmom nebi. V uliciach francúzskej metropole natáčal moderátor Vilo Rozboril so štábom ďalší diel. Vysnívala si to hrdinka Veronika Pokryvková.

Sympatickú Veroniku Pokryvkovú postihol krutý osud. Prišla o oboch rodičov. Rozhodla sa preto, že chce navštíviť Paríž, kde prišlo o život 129 ľudí.

"Zapálila som sviečku, pretože súcitim s tými ľuďmi. Práve tu, kde stojím, zomrelo osemnásť ľudí, ktorí majú určite tiež svojich blízkych," hovorí mladá Slovenka.

Krutý osud

Veronike v lete zomrela mama. Podľahla zákernej rakovine. Otec jej tiež prehral boj s dlhoročnou chorobou. "Spomienky sa mi stále vracajú," hovorí.

"Práve preto, že prišla nedávno o oboch rodičom, má vnútornú potrebu vyjadriť spolupatričnosť," dodáva režisérka Michaela Karasyová.  

Mladé dievča malo sen pozrieť sa do Paríža a jej obľúbený raper Kali jej ho splnil.

"Ja som bol ten, ktorého si ona vysnívala, s ktorým chcela ísť a ktorý jej to sprostredkoval. Bohužiaľ, prišlo to v takomto čase," hovorí raper.

Odvrátená tvár Paríža

Pozreli sa spolu na romantické miesta, na vlastné oči videla katedrálu Notre Dame i Eiffelovu vežu. Paríž im ale odhalila aj druhú tvár - miesta desivého teroristického útoku z minulého piatka.

"Atmosféra tu je desivá. Je to katastrofa," dodáva Kali. "Je tu naozaj hrozná atmosféra a ťažko sa to tu zvláda," dodáva Veronika.

Priamo v Paríži sa prechádzal raper Kali a Veronika, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie