Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Adriana Kmotríková sa vrátila do práce, takto ju privítali kolegovia
Zdielať na

Adriana Kmotríková sa vrátila do práce, takto ju privítali kolegovia

BRATISLAVA / Moderátorku Novín TV JOJ Adrianu Kmotríkovú dlho nevideli diváci na obrazovkách. A ani jej kolegovia. Nedávno prišla do svojej redakcie spravodajstva a bolo to dojímavé stretnutie.

"Snažím sa sústrediť na liečbu, keď sa dá. Predsalen tá chemoterapia sú lieky, ktoré zaťažujú organizmus," hovorí Adriana.

Emotívne stretnutie

Statočne bojuje doma, s veľkou bezprostrednou podporou svojej rodiny. No už sa nevie dočkať chvíle, keď jej stav dovolí vrátiť sa do svojho ďalšieho "domova". Takto nazvala svoju domovskú redakciu spravodajstva TV JOJ, kde sa teší takisto obrovskej podpore. A tá chvíľa po viac ako dvoch mesiacoch prišla.

"Mala som veľký problém zadržať slzy a neplakať ešte viac," opísal svoje stretnutie s kolegami Adriana.  Radosť, dojatie, slzy a veľká chvíľa pre obe strany. "Triasli sa mi trochu kolená a mal som v žalúdku motýlikov," hovorí moderátor Novín Ján Mečiar. "Otvorili sa dvere a preletela neskutočná energia," dodáva Ľuboš Sarnovský.

Pochvaly účesu

Slzy a dojatie na tvári Adriany o chvíľu vystriedal šťastný smiech. Za krátke vlasy, ktoré Adriana teraz nosí si vyslúžila samé pochvaly. "Veľmi jej to sekne," chváli Adrianu moderátor relácie V siedmom nebi Vilo Rozboril.

Pozrite si emotívne chvíle zo stretnutia Adriany Kmotríkovej a jej kolegov zo spravodajstva:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie