Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hlavne buď zdravá! Prajú Adriane Kmotríkovej k 45. narodeninám kolegovia
Zdielať na

Hlavne buď zdravá! Prajú Adriane Kmotríkovej k 45. narodeninám kolegovia

Moderátorka Adriana Kmotríková má v nedeľu sviatok. Po minulé roky jej kolegovia v televízii pripravili malé prekvapenie priamo v práci. Ale keďže tento rok jej to zdravie nedovoľuje, pogratulovali jej aspoň z obrazovky.

Adriana Kmotríková nedávno podstúpila vážnu operáciu. Zasiahlo to nielen jej rodinu, blízkych, ale aj všetkých jej kolegov v televízii JOJ. Keď je treba pomôcť, Adriana nikdy nepovie nie.

Jej kolegovia si preto pripravili milý darček a Adriane spoločne zablahoželali k narodeninám.

"Adriana, k narodeninám sa želá všetko možné a nemožné a spomína sa tam aj zdravie," začína s gratuláciou k Adrianiním 45. narodeninám kolega z Novín Ján Mečiar. "To je prvoradé, čo ti želám, a tiež veľa šťastia a lásku," dopĺňa moderátorka Lucia Barmošová.

Aj moderátori KRIMI Adriane prajú len to najlepšie. "Nech je čím skôr s nami, zdravá tak, ako predtým" praje si Michal Farkašovský.

Jeho kolegyňa z moderátorského kresla Júlia Zelenková Adriane želá to, čo všetci v televízii. "Aby si sa medzi nás čoskoro vrátila," zdôrazňuje.

Obľúbená moderátorka má okolo seba kolegov, ktorým a nej záleží.
"Držíme ti miesto, nemusíš sa báť," odkazuje Adi reportér Milan Zamboj.

Všetci veria, že sa Aďa čoskoro vráti na miesto po boku svojich moderátorských kolegov Jána Mečiara, Ľuboša Sarnovského alebo Iva Jandu.

Vždy usmiata

Nielen moderovanie ju čaká, ale aj úloha naďalej rozdávať svoje srdce deťom.

A tiež tanečný parket, po ktorom sa rada necháva nosiť na rukách fešných tanečníkov najmä pri romantickej hudbe, ktorú má obzvlášť rada.

"Chcem ti povedať, zachovaj si vieru, to je to najdôležitejšie," odkazuje Adriane reportér KRIMI Richard Bolješik. "Chýbaš nám tu," hovorí za všetkých vedúci KRIMI Miroslav Demín. "Veľa zdravia a šťastia," želá moderátorke.

Veľa zdravie

"Milá Aďka, tak hlavne veľa zdravia a nech máš stále úsmev na tvári," odkazuje jej reportérka Iveta Krupová. A pokiaľ možno práve ten jej typický žiarivý, pri každej zo spomenutých aktivít. 

"Všetky ostatné želania ti poviem, keď za tebou pôjdem osobne, a to dnes," sľubuje Barmošová.   

A Ján Mečiar s úsmevom dodáva: "Najmä, aby si sa čím skôr vrátila. Aby som s tou Barmoškou už nemusel vysielať," dodal potmehúdsky. 

Adriana Kmotríková má narodeniny a túto príležitosť si jej kolegovia nenechali ujsť. Toto sú ich narodeninové želania obľúbenej kolegyni:

Zdielať na

Najčítanejšie