Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vilo Rozboril: extrémne vyťaženie a problém so zrakom
Zdielať na

Vilo Rozboril: extrémne vyťaženie a problém so zrakom

Je extrémne vyťaženým človekom. Hovoríme o moderátorovi Vilovi Rozborilovi. Sám priznáva, že si toho na seba často zoberie veľmi veľa. Aj teraz má práce viac ako dosť. Pripravuje totiž jesennú sériu programu V siedmom nebi.

Vilo Rozboril je workoholik. Zastihnúť ho na viac ako desať minút, je umenie. "Idem pracovať na poradu," povedal nám v momente, keď sme chceli urobiť rozhovor.

V zhone ani nezistil, že do mikrofónu štábu televízie JOJ, hovoril márne. Bol totiž vypnutý.

Problém so zrakom

Na staré časy, kedy aj on chodil s mikrofónom a robil reportéra, už asi zabudol. Každý mikrofón má totiž tlačítko "zapni a vypni".

S vekom prichádzajú aj problémy so zrakom. A to je aj prípad známeho moderátora. "Nevidím na to," vysvetlil, prečo si nevšimol problém s mikrofónom.

A potom sa pustil do spevu, pozrite si reportáž: 

V siedmom nebi

Po skončení jarného televízneho projektu Tanec Snov moderátor opäť nakrúca v Siedmom nebi. Program sa na obrazovky televízie JOJ vráti v septembri. 

Nakrúca sa aj v Kambodži. „Priatelia, odchádzam s profesorom Krčmérym do Kambodže na projekty Vysokej školy svätej Alžbety (sirotince plné detí s HIV). Vraj to nie je nebezpečné, ale to tvrdí Vlado Krčméry a on je blázon. Takže uvidíme. Držte palce,“ odkázal prostredníctvom profilu na sociálnej sieti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie