Jasno
15°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Rozboril ide vytancovať sen, záujem ho šokoval!
Zdielať na

Rozboril ide vytancovať sen, záujem ho šokoval!

Štart novej šou Vila Rozborila sa blíži. Záujem tancovať v nej bol obrovský. Radosť svojim blízkym chceli urobiť nielen tí, ktorých sa to bezprostredne týka, ale aj slovenské celebrity.

"Na kasting do Tanca snov prišlo veľa zaujímavých ľudí - mladých dynamických dobre tancujúcich, ktorí majú túžbu niekomu pomôcť," potvrdil Vilo.

Zladiť svoju zaneprázdnenosť a vtesnať do nabitého programu ešte aj tancovanie, presnejšie hodiny tancovania, driny, potu a často aj krvi - to nie je tou správnou motiváciou.

To, čo osobnosti, ktoré Vilo oslovil presvedčilo, bol práve charitatívny rozmer šou.

"Oslovili sme viac ľudí a potom sme čakali, aký bude kasting z ľudu. Ak sa vám totiž prihlási osemnásťročný chlapec a vy ste dohodnutí so štyridsaťročnou herečkou, tak je to trošku nekompatibilné," vysvetľuje.

Prečo tanec?

Posledné dni preto dolaďovali aj takéto detaily. Od okamihu, keď sa po Slovensku rozšírilo povedomie o novej tanečnej šou, sa začali šíriť sociálnymi sieťami a diskusiami rôzne, niekedy nie povzbudivé, názory.

Vilo ich však nerieši. "Zdá sa mi ušľachtilé a pekné, ak niekto prechádza tanečnou šou, lebo chce pomôcť," hovorí.

Už, v týchto momentoch vybrané páry, makajú a trénujú, aby vám svoje umenie mohli ukázať. Hlavne však preto, aby tancom splnili niekomu, koho poznajú, či dokonca majú radi, sen. Všetko vypukne už o štyri týždne.

Pozrite si rozhovor s Vilom Rozborilom o novej tanečnej šou:

Súvisiace články

Najčítanejšie