Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Bojovníčka Adriana Kmotríková: Dobre naladená napriek náročnej liečbe
Zdielať na

Bojovníčka Adriana Kmotríková: Dobre naladená napriek náročnej liečbe

Napriek tomu, že denne absolvuje náročnú liečbu, našla v sebe silu a rozhodla sa pomôcť. A to v relácii V siedmom nebi. Moderátorka Adriana Kmotríková prišla po vyše dvoch mesiacoch opäť do televízie.

"Keď som prichádzala po chodbe do práce, mala som veľký problém zadržať slzy a neplakať ešte viac," opisuje svoje pocity pred stretnutím sa s kolegami moderátorka Adriana Kmotríková.

Práca? To je aj oddych

Adriana si užila nielen kolegov v redakcii, zastavila sa aj v maskérni, kde pred každým vysielaním trávi čas. "Občas si tu oddýchnem viac, ako doma," usmieva sa.

Do televízie prišla nielen preto, aby všetkých opäť videla, ale najmä, aby pomohla v relácii V Siedmom nebi. "Lebo mám vzťah k ľudom, ktorým život ublížil. Naozaj neváham pri týchto veciach, len som prosila Vila, aby mi dal trošku času, lebo treba sa mi spamätať aj z tej mojej choroby," vysvetľuje.

Zmysel pre humor

Adriana všetkých úprimne prekvapila skvelou náladou, úsmevom a hlavne novým účesom.

"Nielen v JOJke, to nasadzujem ako celoslovenský trend. Ostrihať sa dohola, a potom tak postupne po centimetri budú vlásky dorastať," usmieva sa moderátorka Novín.

Zmysel pre humor nestráca napriek ťažkej liečbe, ktorú podstupuje.

A na tú najdôležitejšiu otázku, kedy sa vráti na obrazovky, odpovedala takto: "Keď skončím rádio aj chemoterapiu. Dúfam, že to bude čoskoro," dodáva.

Rozhovor s Adrianou nakrútila redaktorka Erika Barkolová:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie