Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vilo Rozboril o Adriane Kmotríkovej: Napriek svojej chorobe chce pomáhať
Zdielať na

Vilo Rozboril o Adriane Kmotríkovej: Napriek svojej chorobe chce pomáhať

Už túto nedeľu si budú môcť diváci televízie JOJ na obrazovkách pozrieť reláciu V siedmom nebi, v ktorej bude i príbeh Kristínky, ktorú trápi zákerná choroba. Obľúbená moderátorka Adriana Kmotríková sa rozhodla, že napriek vlastným problémom mladej dievčine pomôže.

Keď Vilo Rozboril prišiel do televízie, Adriana bola jedna z prvých, ktorá ho vítala. "Keď som sa stal súčasťou televízie, ona cítila potrebu ma privítať. Veľa sme sa rozprávali a myslím, že medzi nami vznikol pekný kamarátsky vzťah," spomína moderátor.

Úplný blázon

Adriana si s Vilom rozumela. Keďže si boli blízki, neváhala ani prijať ponuku účinkovať v relácii V siedmom nebi. "Nenechala ma ani dohovoriť. Skočila mi do reči, že jasné, že do toho pôjdem. Som tvoj fanúšik a milujem tvoje relácie, povedala," spomína Vilo.

Neodradili ju ani vlastné zdravotné problémy. "Keď sa diali veci, boli sme v denno-dennom kontakte. Veľa sme si písali. Keď som jej načrtol reláciu V siedmom nebi, zareagovala okamžite. Povedala, že keď jej vyberú štichy, ideme na to. Vtedy som jej povedal, že je úplný blázon," spomína.

Chce pomáhať

Adrianu neodradila ani vyčerpávajúca liečba, ani únava. Od možnosti pomôcť ju nikto neodhovoril. "Keď začala s chemoterapiou a rádioterapiou, myslel som si, že to bude problém. Ale ona mi len zopakovala, že do toho ide. Že o Kristínke rozmýšľa a chce sa s ňou stretnúť. Tak som ju v tom povzbudil," hovorí Vilo.

Adriana pôsobí ako krehká žena, no je to bojovníčka. "Človek si zvykne na všetko, aj na chorobu, aj na zdravie, aj na to, že nemá energiu," priznáva moderátorka.

Vilo Rozboril hovorí o Adriane Kmotríkovej, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie