Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Rozboril oznámil smutnú správu. Zomrel malý bojovník Samko (†7)
Zdielať na
Showbiznis

Rozboril oznámil smutnú správu. Zomrel malý bojovník Samko (†7)

Zdroj: Facebook/Vilo Rozboril

Príbeh ťažkochorého Samka sledovalo celé Slovensko na čele s Vilom Rozborilom. Ten už pred pár dňami na svojom profile na sociálnej sieti oznámil, že to s malým bojovníkom nevyzerá vôbec dobre. V sobotu však prišla tá najhoršia správa.

"Už pred pár dňami som vedel, že je to otázkou dní. Bol som v každodennom kontakte s maminou Aničkou a správy boli zlé. Pred týždňom sa na seba pozeral v telke a maminka mi napísala: "Smeje sa, je najšťastnejší, ďakujem všetkým". Stihol mať tento rok Vianoce, a to som trošku šťastný ja. Samko je už v nebi! Chlopčik zlatý, ďalšie pohľadnice, ľudia, už len na nebeskú adresu a rodine hlbokú úprimnú sústrasť, verím, že od vás všetkých," napísal na svojom profile na sociálnej sieti Rozboril a pripojil svoju fotografiu s ťažkochorým chlapcom.

Sedemročný Samko bojoval so zákerným zhubným nádorom viac ako tri roky. Za sebou mal niekoľko chemoterapii, aj transplantáciu kostnej drene. Lekári v jeho prípade optimistickí neboli.

Facebook/Vilo Rozboril

Jeho bolesti tlmilo morfium a pohľadnice. Pri ich čítaní zabudol na chorobu. Samkov príbeh zaujal Vila Rozborila, a tak s pomocou štábu programu V siedmom nebi rozmiestnil na slovenských poštách schránky určené špeciálne na pohľadnice pre Samka.

Zdielať na

Najčítanejšie