Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Modelka Luberdová čaká dievčatko, syn Riško prezradil meno!
Zdielať na

Modelka Luberdová čaká dievčatko, syn Riško prezradil meno!

Modelka Mirka Luberdová je aj napriek svojmu ťažkému osudu v opäť v radostnom očakávaní. Jej syn Riško, ktorému diagnostikovali leukémiu je veľký bojovník a teší sa na svoju sestru. Prezradil aj jej meno!

Mirka Luberdová má opäť dôvod na radosť. "Budeme mať dievčatko a veľmi sa teším. Riško chcel síce brata, ale tak povedal, že maminka ešte jedenkrát skúsiš," hovorí modelka Mirka Luberdová.

Dieťa už nie

Ťažký osud šesťročného Riška, ktorý len prednedávnom opäť absolvoval náročnú liečbu v Prahe a pomyslenie na to, že by sa to malo opakovať, Mirku trápilo.

"Musím povedať, že paradoxne, keď mi Riško prvýkrát ochorel, tak som si povedala, že dieťa už nie. Aj strach som mala vlastne do nedávnych mesiacov v sebe," hovorí Luberdová.

Opora v partnerovi

Modelka má veľkú oporu aj vo svojom partnerovi. "Mám neskutočného muža po svojom boku, ktorý to celé ustál. Ja som si popravde myslela, že za pár mesiacov bude preč. Žiť s onkologickým dieťaťom a s jeho matkou, ktorá vám nie je partnerkou ani ničím, lebo je stále v nemocnici a vystresovaná je ťažké aj pre pravého otca," dodáva Mirka Luberdová.

Mirkin syn Riško prezradil meno svojej sestry. "Izabelka," prezradil Riško.

Pozrite si priloženú reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie