Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Mirka Luberdová (29) šokuje. Bude z nej čarodejnica
Zdielať na

Mirka Luberdová (29) šokuje. Bude z nej čarodejnica

Modelka Mirka Luberdová má novú zábavku. Najnovšie sa rozhodla rozšíriť svoje vzdelanie a neuverili by ste, čo sa rozhodla študovať.

Netradičné štúdium

Mirka Luberdová má pravdepodobne zábavu v netradičným disciplínach. Štúdium, ktoré si zvolila pravdepodobne mnohých prekvapí. O takejto škole ste môžno ešte ani nepočuli.

"Chodím do školy, kde sa učí alternatívna medicína, metafyzika, Reiki, duchovno a podobne," objasnil modelka. Ľudovo povedané, Mirka sa učí za čarodejnicu! "Bude zo mňa čarodejnica a môžu ma ukrižovať," smeje sa Mirka.

Lenže ona sa toto všetko učí preto, aby v budúcnosti mohla ľuďom pomáhať, nie im škodiť. Bude z nej teda dobrá čarodejnica.

"Vždy som k tomu mala sklon, ale bola som lenivá a bolo pre mňa dôležitejšie všetko ostatné dookola. Odkedy mi môj drahý syn dal budíček, tak odvtedy sa mi otváralo cez stravu jedno s druhým a teraz mám pocit, že som presne tam, kde som mala byť," vysvetlila Mirka.

Pomoc sebe a iným

Školu zatiaľ navštevuje iba krátko, no to, čo sa tam učia je vraj veľmi zaujímavé a poučné. Hlavne iné ako všetko ostatné.

"Odtiaľ môžu vyjsť ľudia, ktorí dokážu liečiť. Potom tí, čo dokážu pomôcť sebe a niekto len pochopí pointu," objasnila.

Aj ona sama už na sebe pozoruje isté zmeny. "Pomohlo mi to aspoň v tom, že som začala rozumieť, prečo zomierajú mladí ľudia. Je to pre mňa trošku úľava," povedala.

Modelka čarodejnicou

Či napokon bude naozaj čarovať, to isté nie je. Tak ako pri každej mágii, aj tu je výsledok neistý. "Výsledok vám nikto nezaručí, pretože to je 2,5 ročná škola. Čo sa z vás stane záleží na vašich schopnostiach a ja neviem aké som dostala," vysvetlila Mirka.

Dúfa však, že nejaké predsa a že ich bude môcť naplno využívať. "Minimálne chcem pomôcť sebe, rodine, Riškovi. Kebyže v budúcnosti aj iným ľuďom, bolo by to super," dodala.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články

Najčítanejšie