Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zpekla šťastie! Máziková (64) vyhrala 25 000!
Zdielať na

Zpekla šťastie! Máziková (64) vyhrala 25 000!

Má šťastie v láske, ale i v hre! Speváčka Eva Máziková si totiž vylepšila svoj finančný rozpočet vďaka tomu, že vyhrala celkom slušný balík. A prezradila aj koľko!

Životná výhra

Hovorí sa, že nikto nemôže mať v živote všetko. Speváčka Eva Máziková je však podľa vlastných slov výnimkou. Čo teda vždy usmiata Máziková vyhrala?

"Strašne veľa," smeje sa speváčka. Má ale pravdu. V tomto živote toho vyhrala naozaj veľa. "Napríklad manžela. Sme spolu už 120 rokov, tak sa to overilo," pochválila sa speváčka.

Za výhru považuje aj pevné zdravie celej rodiny, synove pracovné úspechy, a tiež to, že má ešte pri sebe 87 ročnú mamičku. "Toto sú pre mňa výhry, z ktorých sa strašne teším," povedala.

Súťaže v speve

Táto energická speváčka má však šťastie aj na materiálne výhry. A to už od svojej mladosti.

"Napríklad bez súťaže Zlatá kamera by som sa vôbec nedostala k spevu. Vtedy sa ten šoubiznis v mojom živote začal a potom som ďalej išla.," spomína Máziková

Všetky súťaže som za totality vyhrávala. Či to bolo Poľsko, Bulharsko, Tokio, všade som vyhrávala," dodala.

Vždy získala nejakú cenu, ktorá ju potešila. A tak si Eva jedného dňa povedala, že vyskúša potiahnuť šťastie za pačesy aj v peňažnej hre.

Štastie v hre

A výsledok? "Najviac som vyhrala 25 tisíc," pochválila sa. Ale nie eur. "To boli ešte marky," objasnila.

Keby sme to však prerátali na dnešné eurá, tak Eva pred mnohými rokmi vyhrala okolo 12-tisíc eur! A to je už celkom slušná sumička.

Keby sa jej aj teraz taká výhra pošťastila, presne vie, ako by s ňou naložila. "Za to by som si určite dobrú dovolenku spravila. Opäť by sme sa chceli zobrať s manželom. Už po x-tý krát. Neviem, či kvôli tomu prstienku, alebo kvôli tej svadobnej noci," dodala s úsmevom.

Súvisiace články

Najčítanejšie